loader

Hoofd-

Behandeling

Diabetes en alles erover!

Nieuws van de wereld van diabetes, nieuwe ontwikkelingen, producten.

Insuline Levemir

Insuline Levemir

De boodschap van Kaya "04/15/2006, 16:52

The Lena Message »04/15/2006, 16:57

Bericht Tabletka »15-04-2006, 17:06

Bericht Mary "15-04-2006, 17:06

De boodschap van Kay "04/15/2006, 17:09

De boodschap van Kaya "04/15/2006, 17:18

Bericht YuM "15-04-2006, 17:30

Bericht Tabletka »15-04-2006, 18:13

De boodschap van Rimvydas »04/20/2006, 20:13

Message Transer 22/04/2006, 17:23

Bericht van kolganova »29-04-2006, 17:52

Het Rimvydas-bericht "04/29/2006, 18:23

OlegGa-bericht »04/30/2006, 20:39

Tabletka-bericht »04/30/2006 23:17

De boodschap van Rimvydas "05/01/2006 8:08

1,5 AIAA) â ãèïó AUA íåïîïàäàë (òïôó, òïôó, òïôó), íó ìîæåò áûòü îäèí DAC â ãîñòÿõ çàðàíåå óêîëîâøèñü íåäîæäàëñÿ óãîùåíèÿ è î î íà ÷ àë ÷ óâñòâîâàòü íåõîðîøåå -. Ïðèøëîñü ïðîñèòü øîêîëàäêó (çíàþ, çíàþ - IAAI áûëî Nie). De grootte van uw huis vergroten

4 (äëÿ ìåíÿ èçìåðåííûé ìèíèìóì ne 3,3 - è è IE ÷ AAI ýòîì ÌÂ ÷ óñòâîâàë, òàêæå ê è è èçìåðåííîì ìàêñèìóìå ne 14,8).

Bericht kolganova »05/01/2006, 17:39

Injectieoplossing Levemir 100 E / ml voor subcutane toediening. Spuitpennen (insuline detemir) - beoordeling

Ik was bang voor hem. En tevergeefs!

Levemir benoemde mij tijdens de zwangerschap tot een endocrinoloog.

Ik kreeg HSD (zwangerschapsdiabetes mellitus of zwangere diabetes, die na de bevalling overgaat) en begon me te behandelen.

Trouwens, voor een niet-zwangere persoon had ik uitstekende suikerindicatoren:

-vasten - 5.0-5.7 (de norm is maximaal 6)

- voor lunch of diner - 4.7-4.8

Na het ontbijt, lunch of diner in een uur 6.5-6.8 (maximaal 7)

Echter, sommige recente conferentie, endocrinologen besloten dat zwangere vrouwen lager dan de prestaties zou moeten zijn. Het vasten van suiker mag niet meer dan 5,1 zijn. Dat wil zeggen dat mijn indicatoren volgens hen niet in de norm pasten. En, ondanks het feit dat het percentage van geglyceerd of geglycosyleerd hemoglobine (dat wil zeggen, de analyse van het niveau van de bloedsuikerspiegel in de afgelopen 3 maanden) bedroeg 4,4% (prachtige figuur, praten over de afwezigheid van diabetes), heb ik toch besloten om insuline te vullen.

Aan mijn protesten en zorgen:

-we hebben geen diabetici

-indicatoren zelfs op een lege maag niet-kritisch

-totaal niet bereid om insulineafhankelijkheid te verwerven

Een endocrinoloog uit het kraamkliniek waar ik werd waargenomen, protesteerde en zei dat:

-dit is nodig zodat het kind vervolgens geen diabetes heeft

-Dit is het nieuwste medicijn dat geen verslaving veroorzaakt.

-na de geboorte moet u onmiddellijk stoppen met de introductie van Levemir

-er wordt geen gewicht aan ontleend.

In het algemeen moest ik gehoorzamen, ondanks het feit dat mijn hele wezen tegen dit proces was.

Ik kreeg Levemir 1 keer per dag toegewezen - 6 eenheden voor de nacht.

Levemir wordt dus verkocht in dozen, met elk 5 spuitpennen.

De kosten zijn hoog - 2250 roebel.

MAAR! Zwangere Levemir gratis gelegd! Neem hiervoor contact op met de districtendocrinoloog. Ik kwam met een uittreksel van de endocrinoloog uit het kraamkliniek en vroeg de plaatselijke endocrinoloog mij het medicijn voor te schrijven. Geen probleem Uitgeschreven. Heb het.

Een spuitpen bestaat uit een penlichaam en een medicijnpatroon.

Op het lichaam bevindt zich een dosisindicator, een doseringsselector (wiel, waarmee het vereiste aantal eenheden is ingesteld) en een startknop.

De injectie is handiger om niet in de maag te doen, maar aan de voorkant van de dij. De naalden zijn dun en kort, dus de injectie is als een muggenbeet.

Ik gebruik elke keer naalden om doseerfouten te voorkomen. In principe is de naald verandering is optioneel, maar ik eens een experiment uitgevoerd - wanneer het geneesmiddel met de reeds gebruikte naald zal staan, of het is verstopt, is er een remedie bevriest....Koroche vertoonden meerdere eenheden en druipen geneeskunde op een stuk papier. Elke keer dat een andere hoeveelheid substantie vrijkwam, druppelden er een paar druppels en stroomde er een stroom.

Het wordt normaal Levemir overgedragen - er worden geen bijwerkingen waargenomen.

Hier zijn gedetailleerde instructies voor het gebruik van Levemir:

Zwangerschapsdiabetes

@Gestationele diabetes mellitus is diabetes mellitus die zich tijdens de zwangerschap in een vrouw ontwikkelt.

Meestal ontwikkelt deze ziekte zich na 15-16 weken zwangerschap. Als het eerder werd ontdekt, kan het vermoeden zijn dat een vrouw type 1 of type 2 diabetes vóór de zwangerschap heeft ontwikkeld.

Het ontwikkelt zich bij 4-6% van de zwangere vrouwen.

Zwangerschapsdiabetes verdwijnt meestal na de bevalling, maar kan in sommige gevallen onmiddellijk diabetes van type 1 of type 2 worden. Vaak ontwikkelen vrouwen met zwangerschapsdiabetes na enkele jaren een normale diabetes.

Factoren voor de ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes

Volledige oorzaken van zwangerschapsdiabetes zijn niet bekend, maar er zijn verschillende factoren die bijdragen aan de ontwikkeling van de ziekte.

Ten eerste is het overgewicht en obesitas. Het risico op het ontwikkelen van diabetes is direct afhankelijk van hoe uitgesproken obesitas is: hoe groter het gewicht, hoe groter het risico op het ontwikkelen van diabetes.

Ten tweede, de aanwezigheid van erfelijkheid voor diabetes. Als een van de familieleden diabetes had, heeft de vrouw een verhoogd risico op zwangerschapsdiabetes.

Het risico neemt toe bij het optreden van zwangerschap bij vrouwen ouder dan 33-35 jaar.

We moeten rekening houden met voorbije mislukte zwangerschappen (miskramen, doodgeboorte).

Er is de kans op zwangerschapsdiabetes en bij de ontwikkeling van polyhydramnio's in eerdere zwangerschappen, bij de geboorte van kinderen met een gewicht van 4 kg, de geboorte van kinderen met ernstige ontwikkelingsstoornissen in het verleden, periodieke suiker stijgingen in eerdere zwangerschappen.

Tekenen en detectie van zwangerschapsdiabetes

Voor zwangerschapsdiabetes wordt gekenmerkt door langzame ontwikkeling, zonder uitgesproken symptomen.

U kunt een beetje dorst, ernstige vermoeidheid, verhoogde eetlust ervaren, maar met dit gewichtsverlies, frequente drang naar het toilet. Vrouwen letten er vaak niet op en schrijven alles over zwangerschap af.

Maar alle onaangename sensaties moeten worden gemeld aan de arts die het onderzoek zal voorschrijven. Tijdens de zwangerschap moet een vrouw meer dan eens bloed en urine doneren voor suiker. Met verbeterde resultaten kan een test met een belasting worden toegewezen, dat wil zeggen dat suiker wordt ingenomen op een lege maag en dan een uur na inname van 50 g glucose. Deze test geeft een groter beeld.

Volgens de resultaten van één analyse op een lege maag, kan de diagnose niet worden gesteld, maar tijdens de test (vaker twee, de tweede 10-14 dagen na de eerste) kan men al spreken over de aan- of afwezigheid van diabetes.

De diagnose wordt gesteld als de waarden voor nuchtere suiker hoger zijn dan 5,8, een uur na glucose hoger is dan 10,0 mmol / l, na twee uur is deze hoger dan 8,0.

Hoe gevaarlijk is zwangerschapsdiabetes voor een baby?

Bij niet-gecompenseerde diabetes, waaronder gestational diabetes, zijn er hoge risico's op verschillende foetale misvormingen, vooral in de vroege stadia van ontwikkeling. Dit gebeurt vanwege het feit dat de foetus voeding van de moeder krijgt in de vorm van glucose, maar niet genoeg insuline krijgt en de foetus zijn pancreas nog niet heeft. Constante hyperglycemie (hoge suiker) veroorzaakt een gebrek aan energie voor de normale ontwikkeling van de foetus en draagt ​​bij aan de abnormale ontwikkeling van organen en systemen.

In het tweede trimester ontwikkelt de foetus zijn eigen alvleesklier, die, naast het gebruik van glucose in het lichaam van het kind, wordt gedwongen om het glucosegehalte in het lichaam van de moeder te normaliseren. Dit veroorzaakt de productie van een grote hoeveelheid insuline, hyperinsulinemie ontwikkelt zich. De ontwikkeling van hyperinsulinemie bedreigt hypoglycemische toestanden van de pasgeborene (zoals de pancreas gewend is om voor twee te werken), verminderde ademhalingsfuncties en de ontwikkeling van verstikking.

Want de foetus is gevaarlijk, niet alleen hoge suiker, maar ook weinig. Frequente hypoglykemie veroorzaakt ondervoeding van de hersenen, die de mentale ontwikkeling van het kind dreigt te vertragen.

Wat is gevaarlijke zwangerschapsdiabetes voor de moeder?

Niet-gecompenseerde zwangerschapsdiabetes bedreigt de normale loop van de zwangerschap. Het risico op pre-eclampsie is hoog (een complicatie waarbij de functies van verschillende orgaansystemen, in het bijzonder van het vasculaire systeem, verstoord zijn). Dit leidt tot ondervoeding van de foetus.

Polyhydramnios ontwikkelt zich vaak.

Verhoogt het risico op gemiste abortus.

Bij aanhoudende hyperglycemie ontwikkelen zich vaak infecties van het genitaal kanaal, die een infectie van de foetus veroorzaken.

Vaak gaat zo'n zwangerschap gepaard met ketoacidose, die vergiftiging van het lichaam veroorzaakt.

Niet-gecompenseerde diabetes is zeer gevaarlijk omdat het de ontwikkeling van complicaties van diabetes veroorzaakt, zoals een verstoring van de nieren en gezichtsorganen.

Meestal, met een slechte compensatie van diabetes, ontwikkelt zich een zeer grote foetus, waardoor natuurlijke bevalling onmogelijk wordt. In dergelijke gevallen, toevlucht tot keizersnede. In speciale gevallen wordt de bevalling voorgeschreven op 37-38 weken - vanwege de risico's van de moeder en de grote ontwikkeling van de foetus.

Maar alle complicaties en risico's kunnen worden voorkomen door suiker te normaliseren. Met een goede vergoeding van diabetes verloopt de zwangerschap op dezelfde manier als bij gezonde vrouwen. Levering is normaal in normale termen.

Behandeling van zwangerschapsdiabetes en diabetesdieet

Heel vaak is een dieet voldoende om te compenseren voor zwangerschapsdiabetes.

Je kunt de energiewaarde van voedsel niet drastisch verminderen.

Frequente maar niet overvloedige maaltijden (5-6 keer), dat wil zeggen, ontbijt, lunch, diner en drie snacks worden aanbevolen.

Tijdens de zwangerschap moeten de licht verteerbare koolhydraten (suiker, gebak, snoep) worden uitgesloten, omdat deze een sterke stijging van de bloedsuikerspiegel veroorzaken.

Het is noodzakelijk om de consumptie van vetten (room, vet vlees, boter) te beperken, want in de omstandigheden van gebrek aan insuline zijn het bronnen van ketonlichamen, die vergiftiging van het lichaam veroorzaken.

Verhoog uw inname van vezelrijk voedsel (groenten, kruiden, fruit). Bananen, druiven en meloenen moeten van fruit worden uitgesloten.

Ongeveer 50% moet worden toegewezen voor koolhydraten in het dagrantsoen, ongeveer 20% voor eiwitten en ongeveer 30% voor vetten.

In gevallen waar één dieet niet voldoende is om te compenseren (suiker is hoog), is insulinetherapie voorgeschreven.

Na de geboorte is de behoefte aan insulinetherapie geëlimineerd.

Levemir

Insuline Levemir (detemir): ontdek alles wat u nodig heeft. Hieronder vindt u gedetailleerde gebruiksinstructies geschreven in een toegankelijke taal. Ontdek het:

Levemir is uitgebreide (basale) insuline, die wordt geproduceerd door het bekende en gerespecteerde internationale bedrijf Novo Nordisk. Dit medicijn is sinds het midden van de jaren 2000 gebruikt. Hij slaagde erin populariteit te winnen bij diabetici, hoewel insuline Lantus een groter marktaandeel heeft. Lees de echte beoordelingen van patiënten met diabetes type 2 en type 1, evenals kenmerken van gebruik bij kinderen.

Leer ook over effectieve behandelingen waarmee u bloedsuikerspiegel 3,9-5,5 mmol / l consequent 24 uur per dag kunt houden, zoals bij gezonde mensen. Het systeem van Dr. Bernstein, die al meer dan 70 jaar met diabetes leeft, stelt volwassenen en kinderen met diabetes in staat zichzelf te beschermen tegen vreselijke complicaties.

Lange insuline Levemir: gedetailleerd artikel

Speciale aandacht wordt besteed aan de controle van zwangerschapsdiabetes. Levemir is het favoriete medicijn voor zwangere vrouwen met een hoge bloedsuikerspiegel. Ernstige studies hebben de veiligheid en werkzaamheid ervan bewezen voor zwangere vrouwen, evenals voor kinderen vanaf 2 jaar.

Houd in gedachten dat verwende insuline zo transparant als vers blijft. De kwaliteit van het medicijn kan niet worden bepaald door het uiterlijk. Koop daarom Levemir niet uit de handen, volgens privéaankondigingen. Koop het in grote gerenommeerde apotheken waarvan de medewerkers de opslagvoorschriften kennen en niet lui zijn om eraan te voldoen.

Instructies voor gebruik

Bij het maken van injecties met prepretaat Levemir, zoals elk ander type insuline, moet u een dieet volgen.

Veel diabetici die met insuline worden behandeld, zijn van mening dat de aanvallen van hypoglykemie niet kunnen worden vermeden. In feite is het dat niet. Je kunt een stabiele normale suiker behouden, zelfs bij een ernstige auto-immuunziekte. En nog meer met relatief milde type 2 diabetes. Het is niet nodig om uw bloedsuikerspiegel kunstmatig te verhogen om te verzekeren tegen gevaarlijke hypoglykemie. Bekijk een video waarin Dr. Bernstein dit probleem bespreekt.

Het volgende zijn aanvullende details.

Levemir is insuline van welke actie? Is het lang of kort?

Levemir is een langwerkende insuline. Elke toegediende dosis verlaagt de bloedsuikerspiegel gedurende 18-24 uur. Diabetici die een koolhydraatarm dieet volgen, hebben echter een zeer lage dosis nodig, 2-8 keer lager dan de standaard. Wanneer dergelijke doseringen worden gebruikt, eindigt het geneesmiddel sneller, binnen 10-16 uur. In tegenstelling tot mediane insuline Protafan heeft Levemir geen uitgesproken piek van actie. Besteed aandacht aan het nieuwe medicijn Tresiba, dat nog langer werkt, tot 42 uur en soepeler.

Levemir is geen korte insuline. Het is niet geschikt voor situaties waar u hoge suiker snel moet laten zakken. Ook mag het niet worden geprikt voordat het wordt gegeten om het voedsel te absorberen dat de diabeet van plan is te eten. Gebruik voor deze doeleinden korte of ultrakorte medicijnen. Lees meer in het artikel "Typen insuline en hun werking."

Bekijk de video van Dr. Bernstein. Ontdek waarom Levemir beter is dan Lantus. Begrijp hoeveel keer per dag je hem moet prikken en wanneer. Controleer of u uw insuline op de juiste manier bewaart, zodat deze niet verslechtert.

Hoe kies je een dosis?

De dosis Levemir en alle andere soorten insuline moeten afzonderlijk worden geselecteerd. Voor volwassen diabetici is er een standaardaanbeveling om te beginnen met 10 U of 0,1-0,2 U / kg. Voor patiënten met een koolhydraatarm dieet zal deze dosis echter te hoog zijn. Observeer uw bloedsuikerspiegel gedurende meerdere dagen. Selecteer de optimale dosering van insuline met behulp van de verkregen informatie. Lees meer in het artikel "Berekening van lange insulinedosissen voor injecties 's nachts en' s morgens".

Hoeveel moet een medicijn worden gegeven aan een 3-jarig kind?

Het hangt af van welk dieet een diabetisch kind volgt. Als het werd overgezet naar een koolhydraatbeperkt dieet, dan zouden zeer lage doses nodig zijn, alsof ze homeopathisch zouden zijn. Waarschijnlijk moet Levemir 's morgens en' s avonds worden toegediend in doses van niet meer dan 1 U. U kunt beginnen met 0,25 ED. Om dergelijke lage doses nauwkeurig te kunnen prikken, moet de fabrieksoplossing voor injectie worden verdund. Lees hier meer over.

Tijdens een verkoudheid, voedselvergiftiging en andere infectieziekten moet de dosis insuline ongeveer 1,5 keer worden verhoogd. Houd er rekening mee dat Lantus, Tujeo en Tresiba niet verwaterd kunnen worden. Daarom blijven alleen Levemir en Protafan over voor jonge kinderen van lange types insuline. Bekijk het artikel "Diabetes bij kinderen". Leer hoe u de wittebroodswekenperiode kunt verlengen, om een ​​goede dagelijkse monitoring van het glucosemetabolisme vast te stellen.

Hoe Levemir te prikken? Hoe vaak per dag?

Levemir is niet genoeg om 1 keer per dag te prikken. Het moet twee keer per dag worden toegediend - 's morgens en' s nachts. En de actie van de avonddosis is vaak niet genoeg voor de hele nacht. Daarom kunnen diabetici 's morgens problemen hebben met nuchtere glucosewaarden. Lees het artikel "Suiker 's ochtends op een lege maag: hoe breng je het terug naar normaal". Bestudeer ook het materiaal "Introductie van insuline: waar en hoe correct te prikken".

Kun je dit medicijn en Protafan vergelijken?

Levemir is veel beter dan Protafan. Injecties met insuline Protafan werken te lang, vooral als de doses laag zijn. Dit medicijn bevat protamine van dierlijke eiwitten, dat vaak allergische reacties veroorzaakt. Het is beter om het gebruik van insuline te weigeren. Zelfs als dit medicijn gratis wordt gegeven, moeten andere soorten langdurig werkende insuline voor geld worden gekocht. Ga naar Levemir, Lantus of Tresiba. Lees meer in het artikel "Typen insuline en hun effecten".

Wat is beter: Levemir of Humulin NPH?

Humulin NPH is middellange insuline, evenals Protafan. NPH is een neutrale protamine Hagedorn, hetzelfde eiwit dat vaak allergieën veroorzaakt. reactie. Humulin NPH dient niet om dezelfde redenen als Protafan te worden gebruikt.

Levemere Penfill en Flekspen: wat is het verschil?

Flekspen zijn spuitpennen met merknaam waarin Levemir-insulinepatronen zijn bevestigd. Penfill is Levemir, dat zonder een injectiespuit wordt verkocht, zodat u gewone insulinespuiten kunt gebruiken. Flexspins-handgrepen hebben een doseerstap van 1 U. Dit kan ongemakkelijk zijn bij de behandeling van diabetes bij kinderen die lage doses nodig hebben. In dergelijke gevallen is het raadzaam Penfill te vinden en te gebruiken.

analogen

Het medicijn Levemir heeft geen goedkope analogen. Omdat de formule wordt beschermd door een octrooi, waarvan de geldigheid nog niet is verstreken. Er zijn verschillende vergelijkbare soorten lange insuline van andere fabrikanten. Dit zijn medicijnen Lantus, Tujeo en Tresiba. U kunt gedetailleerde artikelen over elk ervan lezen. Al deze medicijnen zijn echter niet goedkoop. Meer betaalbare insuline met een gemiddelde duur van de actie, bijvoorbeeld Protafan. Het heeft echter aanzienlijke tekortkomingen, waardoor Dr. Bernstein en de website endocrin-patient.com het gebruik niet aanbevelen.

Levemir of Lantus: welke insuline is beter?

Een gedetailleerd antwoord op deze vraag wordt gegeven in het artikel over insuline Lantus. Als Levemir of Lantus geschikt voor u is, ga dan door met het gebruik ervan. Verander het ene medicijn niet naar het andere tenzij het absoluut noodzakelijk is. Als u alleen maar van plan bent om te beginnen met het lang prikken van lange insuline, probeer dan eerst Levemir. Nieuwe insuline Tresiba is beter dan Levemere en Lantus, omdat het langer en soepeler werkt. Het kost echter bijna 3 keer duurder.

Levemir tijdens de zwangerschap

Er zijn grootschalige klinische onderzoeken uitgevoerd die de veiligheid en werkzaamheid van het voorschrijven van Levemir tijdens de zwangerschap hebben bevestigd. De concurrerende soorten insuline Lantus, Tujeo en Tresiba kunnen niet bogen op zo'n solide bewijs van hun veiligheid. Het is wenselijk dat een zwangere vrouw met een hoge bloedsuikerspiegel begrijpt hoe de juiste dosis moet worden berekend.

Insuline is niet gevaarlijk voor de moeder of de foetus op voorwaarde van juiste selectie van de dosering. Aan de andere kant kan zwangere diabetes, indien niet behandeld, grote problemen veroorzaken. Dus aarzel niet om Levemir te bellen als uw arts u dit heeft voorgeschreven. Probeer het zonder insulinebehandeling te doen, na een gezond dieet. Lees meer over de artikelen "Diabetes bij zwangere vrouwen" en "Zwangerschapsdiabetes".

beoordelingen

Levemir wordt sinds het midden van de jaren 2000 gebruikt om diabetes van type 2 en type 1 te bestrijden. Hoewel dit medicijn minder fans heeft dan Lantus, heeft het al zoveel jaren genoeg reviews verzameld. De overgrote meerderheid van hen is positief. Patiënten merken op dat insuline detemir de bloedsuikerspiegel verlaagt. Het risico op ernstige hypoglycemie is echter erg laag.

De meeste beoordelingen zijn geschreven door vrouwen die Levemir tijdens de zwangerschap hebben gebruikt om zwangerschapsdiabetes onder controle te houden. Kortom, deze patiënten zijn tevreden met het medicijn. Het is niet verslavend, na de bevalling kunnen de injecties zonder problemen worden geannuleerd. Zorgvuldigheid is vereist om niet te worden verward met de dosering, maar met andere insulinepreparaten - hetzelfde.

Volgens patiënten is het grootste nadeel dat de patroon binnen 30 dagen moet worden gebruikt. Dit is een te korte termijn. Meestal is het nodig om grote ongebruikte saldi weg te gooien, maar het geld is ervoor betaald. Maar alle concurrerende drugs hebben hetzelfde probleem. Beoordelingen van diabetici bevestigen dat Levemir de gemiddelde insulinespiegel in alle belangrijke parameters overtreft.

Zwangerschapsdiabetes en insuline.

Interessante discussies

Comments

Hallo, ik heb zo'n vraag.

Ongeveer een half jaar vóór de zwangerschap werd ik gediagnosticeerd met een prediabetesconditie na het analyseren van de glucosetolerantietest. Ik kreeg geen behandeling, de zalm herinnerde zich er ooit aan toen ze zwanger werd. Aan het begin van de zwangerschap (6 weken) toonde de gebruikelijke analyse voor Sakha (op een lege maag en een uur na het eten) een verhoogd resultaat, maar ik paste het aan met een koolhydraatarm dieet, nu 16 weken en dit is niet genoeg. Endocrinoloog schrijft insuline voor. Vertel me alsjeblieft, is er een kans dat na de geboorte de suiker weer normaal wordt of niet? En is het mogelijk na insuline-injecties om de grenzen van een strikt dieet te verleggen?

Goede dag! Mijn suiker is na beide zwangerschappen weer normaal geworden. Diëten moeten nog steeds worden gevolgd, zelfs op insuline

Vertel ons alsjeblieft hoeveel tijd je bent geprikt en hoe na de geboorte?

we kregen ook insuline

Goede middag, afwijzen! Ik prikte tot de geboorte en in de eerste en tweede zwangerschap! Bij kinderen is alles in orde, onmiddellijk na subbepaling, stopzetting gestopt, suiker weer normaal. Maak je geen zorgen, volg de aanbevelingen van de dokter!

help me alsjeblieft om het uit te zoeken. door hoeveel je gestoken? Ik ben erg bezorgd

Ik kan niet begrijpen wat en hoe te eten. hongerig de hele tijd en na het eten van suiker 7,4, prik ik 3 eenheden 3 keer per dag

Ik prik Clexane nog steeds, maar hoe verklaren artsen waarom dit gebeurt en is insuline niet genoeg?

Natalia, hoe langer de termijn, hoe hoger de behoefte aan insuline, ik had precies dat, het bereikte 12 eenheden. Vraag om een ​​verwijzing naar een endocrinoloog te krijgen! Ik hield een voedseldagboek bij, geteld broodeenheden. Het belangrijkste is dat je je geen zorgen maakt, alles komt goed. Je kunt voedingsmiddelen met een lage glycine-index eten, lees op internet. Kan niet verhongeren

Ik ben al sinds donderdag bij de endocrinoloog, ik heb al een dagboek bijgehouden voor de derde dag. Ik begrijp niet helemaal waarom het stijgt, ik lijkt nu heel weinig te eten nu en 's ochtends 7.4. en je had geen honger aan zo'n dieet?

vertel me alsjeblieft over je menu voor de dag

Dit nieuws over insuline heeft me geschokt en ik kan mijn gedachten nog steeds niet verzamelen.

Heel erg bedankt voor uw hulp!

Natasha zal suiker samen met de periode laten groeien, daarom moet je insuline prikken! Over eten: ik heb alle suiker in welke vorm dan ook uitgesloten, alle granen, behalve boekweit, heb mezelf een paar lepels toegestaan. Geen frisdrank, koekjes. Groenten aten veel. Aardappelen kunnen dat niet, vooral aardappelpuree. Meer eiwitrijk voedsel: vlees, vis, garnalen.

Katyusha, heel erg bedankt

Helemaal niet. Wees niet bang voor insuline, volg een dieet en alles komt goed.

Meisjes, je hebt je advies nodig 12 weken zwangerschap Suiker op een lege maag gemiddeld 5,3-5,4 Een paar keer per maand waren er cijfers van 5,8 Een uur na het eten van suiker, normaal, niet meer dan 6. Gisteren werd insuline voorgeschreven voor de nacht lul, om de toshchakovy suiker te verminderen, 4 eenheden insuline.Ik ben erg bang. Heb ik dit nodig, met mijn analyses? Geef alstublieft advies, ik weet er niks van.

Alla, hallo, echt suiker op een lege maag is boven de norm (normen 5). Hoe laat is de laatste maaltijd in de avond? Als het te laat is, moet u naar een eerdere datum gaan, meestal om te dineren? Probeer het toscak-suikerdieet te reguleren. Maar uit mijn eigen ervaring zal ik zeggen dat suiker met de zwangerschapsduur meestal toeneemt en als je nu de waarden van 5,8 ziet, moet je insuline prikken

Ik leverde zowel in de eerste als in de tweede zwangerschap in, in 1 waren er afwijkingen in het bloed, maar ik had een tweeling gebroken, dus het resultaat was moeilijk te interpreteren, zoon, ttt, gezond, 8 van de 9 door Apgar. In 2 zwangerschap - alles is normaal.

JD, vertel me alsjeblieft, hoe is je huidige situatie met suiker? hoe was je zwangerschap? Heb je insuline geïnjecteerd? waar moet je hem prikken? Ik ben ook op insuline gezet, ik ben vreselijk bang, maar ik moet het zelf kopen of het in de richting sturen? Er zijn veel vragen, zo niet moeilijk, geef antwoord, want er is heel weinig informatie over dit onderwerp.

DV! Ja, insuline geprikt, het was noodzakelijk voor het kind, sd werd gecompenseerd, had op geen enkele manier invloed op de baby, godzijdank, nadat B Sakha weer normaal was geworden, ben ik nu weer in positie en is de suiker naar boven gekropen. Insulines bestaan ​​uit 2 soorten, kort en lang, in de dij en in de maag. Insulines worden gratis in de richting gegeven. Wees niet bang om te prikken, er is niets verschrikkelijks in, het belangrijkste is de gezondheid van de baby en de moeder moet gezond zijn! Als je vragen hebt, vraag het dan, want er is echt niet veel informatie

Ik ben geen Moskoviet, maar ik woon in Moskouse tijd, de registratie van de regio, insuline werd zonder problemen in de kliniek geloosd, ik heb gewoon alles bevestigd. Als het dieet suiker naar normaal corrigeert, is het naar mijn mening niet nodig om te prikken, maar ik heb zelfs suiker met een dieet met een groeiperiode

Katrish, vertel me hoe gaat het met je nu? Ik kreeg dezelfde diagnose op 34 weken oud en nu zijn 36 patiënten voorgeschreven om tweemaal insuline 4 eenheden per dag te prikken, op 38 geplande ziekenhuisopnames in het 29e ziekenhuis. Vertel me alsjeblieft of je weet waar het mogelijk is om Levemir te kopen in de hoeveelheid van 1 spuitpen, en niet 5 in een verpakking voor 2500 TR, de dokter zei dat je het alleen op internet kunt vinden, maar ik heb het nooit gevonden.

De eerste B werd gebruikt voor GSD (niet-insuline-afhankelijk). Het werd waargenomen in de G en op Leninsky, in CDT's. Ik zie jou ook uit Moskou? Dus, in theorie, zou daar ook naartoe gestuurd moeten worden. Ze was dus 36 weken in het ziekenhuis en ontving een meisje dat tot 30 weken niet wist dat ze GDS had. Complicaties - onevenredige ontwikkeling van delen van het lichaam van een kind, torso gedurende 33 weken, benen voor 30, armen in het algemeen gedurende 28 weken, enz.

In deze B zul je waarschijnlijk Lenin opnieuw moeten slepen. Maar voor diabetici in Moskou een goed ziekenhuis, ik vond het daar erg leuk!

e-mei. Mensen, ik werd naar de eerste Gradskaya gestuurd, maar ik ging naar de CPSR, er lijken ook goede specialisten te zijn. Een ziekenhuis voor diabetici wat?

In de eerste stad kreeg ik trouwens elke echo (elke 3-4 weken). Op echografie op mijn LCD-scherm was alles in orde, en zelfs kleine problemen werden daar gevonden. Goed uitziend en gratis. Een kraamkliniek in het ziekenhuiskliniek nummer 29. Het is relatief nieuw en niet opnieuw opgebouwd uit het oude.

Bedankt voor de info, Luda!

Als dit de GSD is, is de kans groter dat deze aan het einde van B overgaat.

Wat bedreigt de baby... zodat hij de ontbrekende insuline voor je zal produceren. maar het is niet goed.

Je zou de dokter hebben gehoorzaamd. laat het in orde zijn.

Bedankt, Julia, op een vriendelijk woord!

Voedsel - het beperken van koolhydraten, natuurlijk geen snoepjes. Je kunt geen ontbijtgranen, rijst, wit brood. Kortom, licht verteerbare koolhydraten verwijderen. Zoete vruchten moeten ook beperkt zijn. Ik heb een plaat met glycogene indices van producten gedownload, ik probeer niet te eten waar deze index hoog is.

Zie ook

Er is de 30e week, de gezondheidstoestand is goed voor zo'n periode. Maar. Bloedsuiker sprong tot 7 op een lege maag en hield vol. Nakakaya-dieet spaart niet. De arts zegt dat zijn insuline de placenta blokkeert (een soort harmonie werkt). Endocrinoloog benoemd.

Meisjes, hallo iedereen! Ik zou graag wat tips en opmerkingen willen krijgen, omdat mijn brein straks niet in staat zal zijn om de constante gedachten te weerstaan. Ik zal het u in volgorde vertellen: onmiddellijk in week 7, na het testen, was de suiker te duur en zij zetten de GDS op, ik loop vooruit.

Hallo meiden die zwangerschapsdiabetes hadden? Ik doneerde bloed voor suiker De indicator was 5.3 De endocrinoloog beval bloed aan glucose te doneren Ze overtrof de indicator van 5.87 in een uur, na een uur, 13.8 in twee 7.6 Vertel me wie welke indicatoren had.

Meisjes die zo'n diagnose hebben gesteld. Ik heb nu een termijn van 29 weken. 4 keer tijdens de zwangerschap, suiker werd gevonden in de urine. De laatste 2 analyses zijn suiker. Biochemie is de norm. De gynaecoloog vroeg om een ​​consult bij een endocrinoloog, hij benoemde om te slagen.

Dat zeilde. Mijn hele leven lag de suiker binnen het normale bereik van 4,5-5,2 (normen tot 6). Nu vroeg de dokter me om glucose te nemen. Resultaat 5.2. Nou, alles lijkt in orde. Normen tot 6. Hij zegt dat hij me een grote vraag stelt.

Meisjes, pliz vertel me misschien dat iemand zo'n geval had. Zwangerschap 12 weken. Een endocrinoloog beweert dat ik diabetes heb. Suiker was 5,9 omdat ze me op record zetten. Ze zei dat de indicator hoog is voor zwangere vrouwen en zou moeten.

DD meisjes! De situatie is dit: zet zwangerschapsdiabetes, dieet, suiker 6 keer per dag, op een lege maag, een uur na elke maaltijd. Hiermee is alles duidelijk, mijn vader heeft diabetes, ik heb waarschijnlijk een aanleg. We zullen het aankunnen.

Hallo meiden. Vandaag was ik bij een receptie voor hyine, ze wilde me in het kraamkliniek plaatsen, verwijzend naar het feit dat ik placentologie heb, die haar de schuld geeft.

Bezocht een endocrinoloog voor de derde keer in een maand. Ging te voet, ga ver. Het was een uur en ik genoot van de ochtendstad en de koelte. Onderweg, mat ik suiker na het ontbijt en het was zelfs minder dan voor het ontbijt. "Maar.

Help me om de doses te berekenen. Ik heb een zwangerschap van 27 weken met Lehmir 16.

Help omgaan met doses. Ik heb een zwangerschap van 27 weken met Lehmir 16 in de ochtend en in de avond en Novorapid op HE 1x1 + 1. In de ochtend was de suiker 6,0 at 5,5XE. Novorapid 7 eenheden in een uur suiker 10.9. maar de endocrinoloog vertelde me dat ik over een uur minder dan 8 suiker zou hebben. Hij gemeten door gewichten.

de coëfficiënt wordt niet beschouwd als 1x1 + 1! doe elke heh op een bepaalde hoeveelheid! dwz coëfficiënt. misschien 1 - 1,2 - 1,5. en zo verder. op uw termijn groeit de coëfficiënt en vrij sterk. toenemen. zet op 1 x 1,5 eenheden, zie na 2 uur. er zal weinig zijn - voeg meer toe

steur, ik begreep het niet echt. Sinds de eerste keer botste. Ik ben slechts 2 weken ziek. Dus ik ben een waterkoker. 5.5 Voor dit bedrag heeft u 9 eenheden nodig.

  • ghoul3173
  • 16 november 2015
  • 18:26

hoe heh te tellen, de selectie van doses en nog veel meer - in de documenten van de groep

Coëfficiënten. iedereen heeft zijn eigen voedsel: van 0,1 tot 4 Eenheden per 1 eh, CEI heeft zijn eigen, doses zijn lang, ook de tijd van insulinewerking is ook zijn eigen en een heleboel dingen. zijn, individu. Het hangt allemaal af van de behoeften van het organisme en alle organismen zijn verschillend.

  • nourish7_5
  • 16 november 2015
  • 18:31

Van welke stad kom je?

De insulinecoëfficiënt neemt in deze periode toe.

  • nourish7_5
  • 16 november 2015
  • 18:33

5.5 XE Hoe laat hebt u gegeten? Wanneer zwangerschap niet wenselijk is, is zoveel XE onmiddellijk. Nadat u insuline hebt ingespoten, hoe lang wacht u nog?

Ik leidde mijn zwangerschap in OTTO in SPB na deze goudspecialisten, ik voel mezelf als een endocrinoloog)

  • pooch
  • 16 november 2015
  • 19:20

nourish7_5, ik kom uit Oefa. Ik wacht ongeveer 5-10 minuten op Novorapid. Maar mijn hoofd tolt van hem af en mijn hart begint krachtig te kloppen. Na het eten gaat alles

  • pooch
  • 16 november 2015
  • 19:21

Nourish7_5, en na Levemir eet ik soms niet eens. Vooral als ik 's nachts prik

  • ghoul3173
  • 16 november 2015
  • 19:24

1. De functie van korte insuline-compensatie van gegeten koolhydraten volgens uw persoonlijke coëfficiënt. op 1 he.

De functie van lange insuline is om de suiker die door de lever wordt afgegeven te compenseren en om een ​​gelijkmatige achtergrond tussen de maaltijden en 's nachts te houden.

Ze zijn niet gerelateerd aan elkaar! Lange stekelige lever. Een korte maaltijd op elk moment van de dag of nacht.

2. De dosis basale (lange) insuline is voldoende, als de bloedsuikerspiegel normaal is:

1. 's Morgens op een lege maag

5. Tijdens ontbrekende periodes

De dosis korte insuline is voldoende als, na een periode van insulineactiviteit, suiker terugkeert naar het oorspronkelijke tempo.

  • onbeweeglijk
  • 17 november 2015
  • 14:29

Insuline dosis stijgt vanaf week 20, u moet de verhouding voedsel verhogen

  • pooch
  • 17 november 2015
  • 14:44

onbeweeglijk, ja ik was vandaag bij de endocrinoloog. Al bedankt bedankt.

Zwangerschapsdiabetes

# 281 perelin //

Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 2.225 berichten
  • Leeftijd: 32
    • Land: Duitsland
    • City Stork))))

    advertentie

    # 282 Katrikin

  • 282 berichten
  • Leeftijd: 40
    • Land: Rusland
    • Moskou stad

    # 283 perelin //

    Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 2.225 berichten
  • Leeftijd: 32
    • Land: Duitsland
    • City Stork))))

    Katrikin (26 mei 2015 - 19:09) schreef (a):

    Bericht is bewerkt (a) perelin //: 26 mei 2015 - 19:31

    # 284 Katrikin

  • 282 berichten
  • Leeftijd: 40
    • Land: Rusland
    • Moskou stad

    # 285 perelin //

    Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 2.225 berichten
  • Leeftijd: 32
    • Land: Duitsland
    • City Stork))))

    Katrikin (26 mei 2015 - 20:03) schreef (a):

    # 286 Katrikin

  • 282 berichten
  • Leeftijd: 40
    • Land: Rusland
    • Moskou stad

    # 287 Katrikin

  • 282 berichten
  • Leeftijd: 40
    • Land: Rusland
    • Moskou stad

    Post is bewerkt Katrikin: 27 mei 2015 - 08:22

    # 288 perelin //

    Een verblijfsvergunning ontvangen

  • 2.225 berichten
  • Leeftijd: 32
    • Land: Duitsland
    • City Stork))))

    Hoe gebruikt u insuline Levemir FlexPen en Penfill

    "Levemir" is een therapeutisch medicijn dat wordt gebruikt volgens de instructies voor gebruik om het niveau van insuline te normaliseren, ongeacht de hoeveelheid ingenomen voedsel en de kenmerken van het dieet. Deze remedie wordt vaak aanbevolen door artsen aan hun patiënten voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel. De werkzame stof in zijn chemische samenstelling en eigenschappen vergelijkbaar met insuline, die wordt geproduceerd in het menselijk lichaam.

    Vorm, samenstelling en verpakking vrijgeven

    Het medicijn is een heldere vloeistof in de spuitpen met dispenser. Het behoort tot de groep van hypoglycemische middelen. Met de verpakking kunt u gemakkelijk insuline in elke dosis invoeren - van 1 tot 60 eenheden. De dosering kan tot één worden aangepast. Op de verpakking van het medicijn kunnen twee varianten van de naam worden aangegeven: LEVEMIR FlexPen of LEVEMIR Penfill.

    Het hoofdbestanddeel is insuline detemir.

    • glycerol;
    • natriumchloride;
    • cresol;
    • fenol;
    • zoutzuur;
    • zinkacetaat;
    • hydrofosfaat dihydraat;
    • water.

    Pakket in groenachtig wit. Binnen in de LEVEMIR Penfill zitten glazen patronen van 3 ml oplossing (300 ED) in elk. Eén eenheid bevat 0,142 mg van de werkzame stof. LEVEMIR FlexPen is verpakt in een spuitpen.

    BELANGRIJK! Wanneer het medicijn in de patroon op is, moet de pen worden weggegooid!

    INN, fabrikanten

    De fabrikant is het bedrijf "Novo Nordisk", Denemarken. De internationale naam is "insuline detemir".

    De bereiding wordt gedaan door een biotechnologische methode op basis van een kunstmatig gecreëerde DNA-keten met behulp van de stam Saccharomyces cerevisiae.

    Kosten van

    De verkoopprijs van het medicijn varieert van 1.300 tot 3.000 roebel. "FlexPen" is een beetje duurder dan "PenFill", omdat het handiger in gebruik is.

    farmacologie

    "Levemir" is een kunstmatig analoog van langwerkende humane insuline. Op de injectieplaatsen is er een uitgesproken zelfassociatie van insulinemoleculen en hun verband met albumine, omdat de werkzame stof langzaam de doelweefsels binnendringt en niet onmiddellijk in de bloedbaan terechtkomt. Er is een geleidelijke verdeling en absorptie van het medicijn.

    De combinatie van moleculen met eiwitten vindt plaats in de zone van de zijketen van het vetzuur.

    Dit mechanisme zorgt voor een gecombineerd effect, dat de kwaliteit van de absorptie van een therapeutische stof verbetert en het verloop van de metabole processen vergemakkelijkt.

    farmacokinetiek

    Het maximale volume van de stof is 6-8 uur na injectie in het plasma geconcentreerd. Gelijk aan hem concentratie bij een dubbele inname wordt bereikt in 2 of 3 injecties. Het medicijn wordt in het bloed verdeeld in een volume van 0,1 l / kg. Deze indicator wordt bereikt door het feit dat de stof praktisch niet combineert met eiwitten, maar zich ophoopt en in het plasma circuleert. Na inactivering worden metabolische producten na 5-7 uur uit het lichaam verwijderd.

    getuigenis

    Het medicijn wordt voorgeschreven met een verhoogde bloedsuikerspiegel. Gebruikt om volwassenen en kinderen vanaf twee jaar te behandelen.

    Aan het begin van de insulinebehandeling wordt "Levemir" eenmaal toegediend, wat helpt om de glycemie optimaal onder controle te houden.

    Het geneesmiddel vermindert het risico op hypoglykemie 's nachts aanzienlijk.

    Nauwkeurig de dosis opnemen om de toestand te normaliseren is niet moeilijk. Behandeling met Levemir leidt niet tot gewichtstoename.

    De tijd wanneer je het medicijn in gaat, kun je zelf kiezen. In de toekomst wordt het niet aanbevolen om het te wijzigen.

    Contra

    1. Intolerantie van de hoofd- en aanvullende componenten van de werkzame stof.
    2. Leeftijd maximaal twee jaar.

    Gebruiksaanwijzing (dosering)

    De duur van blootstelling aan het medicijn hangt af van de dosering. Aan het begin van de behandeling moet een keer per dag een prik worden toegediend, bij voorkeur aan de vooravond van het avondeten of vóór het slapen gaan. Voor patiënten die niet eerder insuline hebben gekregen, is de aanvangsdosis 10 U of 0,1-0,2 eenheden per kg lichaamsgewicht.

    Voor patiënten die al lang hypoglycemische middelen hebben gebruikt, adviseren artsen een dosis van 0,2 tot 0,4 eenheden per kg lichaamsgewicht. De actie begint na 3-4 uur, soms tot 14 uur.

    De basisdosis wordt meestal 1-2 keer per dag toegediend. U kunt de volledige dosis onmiddellijk één keer invoeren of in twee doses verdelen. In het tweede geval wordt het hulpmiddel 's ochtends en' s avonds gebruikt, het interval tussen de injecties moet 12 uur zijn. Bij het overschakelen van een ander type insuline naar Levemir blijft de dosis van het geneesmiddel onveranderd.

    De dosering wordt door de endocrinoloog berekend op basis van de volgende indicatoren:

    • mate van activiteit;
    • machtsfunctie;
    • suiker niveaus;
    • de ernst van de pathologie;
    • dagregime;
    • de aanwezigheid van bijkomende ziekten.

    De therapie kan worden gewijzigd als er een operatie nodig is.

    Bijwerkingen

    Tot 10% van de patiënten meldt bijwerkingen tijdens het gebruik van het medicijn. In de helft van de gevallen is het hypoglykemie. Andere effecten na toediening verschijnen als wallen, roodheid, pijn, jeuk, ontsteking. Blauwe plekken kunnen optreden. Bijwerkingen verdwijnen meestal na een paar weken.

    Soms verslechtert de conditie door exacerbatie van diabetes, een specifieke reactie treedt op: diabetische retinopathie en acute pijnneuropathie. De reden hiervoor is om de optimale glucosespiegel en glykemische controle te behouden. Er is een herstructurering van het lichaam en wanneer het zich aanpast aan het medicijn, gaan de symptomen vanzelf over.

    Onder de meest voorkomende bijwerkingen:

    • storingen van het centrale zenuwstelsel (verhoogde pijngevoeligheid, gevoelloosheid van de ledematen, verminderde gezichtsscherpte en lichtperceptie, tintelend of branderig gevoel);
    • koolhydraatmetabolismestoornissen (hypoglycemie);
    • urticaria, jeuk, allergieën, anafylactische shock;
    • perifeer oedeem;
    • pathologie van vetweefsel, leidend tot een verandering in lichaamsvorm.

    Ze zijn allemaal gecorrigeerd met medicijnen. Als dit niet helpt, vervangt de arts het medicijn.

    BELANGRIJK! De stof wordt uitsluitend subcutaan geïnjecteerd, anders kunt u complicaties veroorzaken in de vorm van ernstige hypoglykemie.

    overdosis

    De hoeveelheid geneesmiddel die dit klinische beeld zou veroorzaken, is nog niet vastgesteld door deskundigen. Een systemische overdosis kan geleidelijk leiden tot hypoglykemie. De aanval begint meestal 's nachts of onder stress.

    De lichte vorm kan door uzelf worden geëlimineerd: eet chocolade, een stuk suiker of een product rijk aan koolhydraten. Ernstige vorm, wanneer de patiënt het bewustzijn verliest, omvat intramusculaire toediening van maximaal 1 mg glucagon / glucose-oplossing intraveneus. Deze procedure kan alleen door een specialist worden uitgevoerd. Als het bewustzijn niet terugkeert naar de persoon, wordt er bovendien glucose geïntroduceerd.

    BELANGRIJK! Onafhankelijk verhogen of verlagen van de dosering, evenals overslaan van het moment van de volgende medicatie is verboden, omdat er een grote kans is op een comateuze toestand en exacerbatie van neuropathie.

    Geneesmiddelinteractie

    "Levemir" wordt met succes gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen: hypoglycemische middelen in de vorm van tabletten of korte insuline. Het is echter ongewenst om verschillende soorten insuline in dezelfde spuit te mengen.

    Het gebruik van andere geneesmiddelen verandert de indicator van de insulinebehoefte. Aldus versterken hypoglycemische middelen, koolzuuranhydrasen, remmers, monoamineoxidase en andere de werking van de actieve stof.

    Hormonale medicijnen, anticonceptiva, geneesmiddelen die jodium bevatten, antidepressiva, danazol kunnen het effect verzwakken.

    Salicylaten, octreotide en ook reserpine kunnen zowel de insulinebehoefte verlagen als vergroten, en bèta-adrenerge blokkers maskeren de symptomen van hypoglycemie, remmen het normalisatieproces van suikerniveaus.

    Samenstellingen met een sulfiet- of thiolgroep, evenals variëteiten van infusie-oplossingen, hebben een verwoestend effect.

    Compatibiliteit met alcohol

    Alcoholbevattende dranken kunnen het hypoglykemische effect van het insuline-medicijn verlengen of versterken, maar alcohol voor diabetici moet met de grootste omzichtigheid worden genomen, omdat dit het koolhydraatmetabolisme in het lichaam beïnvloedt.

    Speciale instructies

    Behandeling met Levemir vermindert het risico op aanvallen van hypoglykemie 's nachts en leidt tegelijkertijd niet tot een sterke toename van het lichaamsgewicht. Hierdoor kunt u op zijn beurt het volume van de oplossing wijzigen, de juiste dosis selecteren, gecombineerd met tabletten uit dezelfde serie voor een betere controle.

    Neem contact op met uw arts wanneer u een lange reis met een verandering van tijdzone plant.

    Stop met het nemen en verminderen van de dosis is ten strengste verboden om hypoglykemie te voorkomen.

    Symptomen van het begin van een aanval zijn:

    • gevoel van dorst;
    • emetische drang;
    • misselijkheid;
    • slaperige toestand;
    • droge huid;
    • frequent urineren;
    • slechte eetlust;
    • bij uitademing wordt de geur van aceton gevoeld.

    Wanneer u de dosis verhoogt en de verplichte maaltijd overslaat, kan een onverwachte toename van de lading ook hypoglycemie ontwikkelen. Het uitvoeren van intensive care normaliseert de aandoening.

    Infectie van het lichaam dwingt de dosering van insuline te verhogen. Voor ziekten van de schildklier, nier of lever wordt ook een dosisaanpassing uitgevoerd.

    Zwangerschap en borstvoeding

    Het is veilig om "Levemir" in te nemen wanneer u een baby draagt, dit wordt bevestigd door onderzoek. Insuline is niet schadelijk voor de foetus en de moeder zelf met een goed gekozen dosering. Het is niet verslavend. Als diabetes mellitus in deze periode niet wordt behandeld, zal dit voor grote problemen zorgen. Bij het voeden van de dosis wordt opnieuw aangepast.

    De hele wachtperiode voor een baby moet onder toezicht van een arts staan.

    In het eerste trimester kan de behoefte aan insuline afnemen, en in het tweede en derde deel kan het iets toenemen. Na de bevalling wordt het niveau van behoefte hetzelfde als vóór de zwangerschap.

    Gebruik bij kinderen en op hoge leeftijd

    Voor kinderen wordt de insulinedosis berekend op basis van het dieet dat ze volgen. Als er veel producten met een laag koolhydraatgehalte in het dieet zitten, zal de dosis laag zijn. Bij verkoudheid en griep moet de dosis met 1,5-2 maal worden verhoogd.

    Bij ouderen wordt de bloedsuikerspiegel zorgvuldig gevolgd. De dosis wordt strikt individueel berekend, vooral voor diegenen die lijden aan nier- en leveraandoeningen. De farmacokinetiek bij jonge patiënten en ouderen is niet anders.

    Algemene voorwaarden voor opslag

    Bewaar het medicijn in de koelkast bij 2-8 ° C. Het is niet nodig om de pen zelf te koelen. Samen met de inhoud van de patroon kan deze anderhalve maand op kamertemperatuur worden bewaard. Bescherm de inhoud van de spuit tegen de lichtstralen om de dop te helpen. Het medicijn is bruikbaar gedurende 30 maanden vanaf de datum van vrijgave. Het wordt alleen op recept vrijgegeven.

    U kunt de pen reinigen met een wattenstaafje gedrenkt in alcoholoplossing. Het is verboden om onder te dompelen in vloeistof en te laten vallen. Als de hendel valt, kan deze beschadigd raken en zal de inhoud eruit lekken.

    Lantus of Levemere?

    B.. Man met diabetes

    Geïnteresseerde forumgebruikers, uw mening, wat is beter dan Lantus of Levemir? Tegen een prijs goedkoper Levemer en beoordelingen over hem als beter en toewijzen aan kinderen en zwanger? Dus waarom in ons land Lantus kopen, wat duurder is en bovendien, in volgorde en met die insuline in het land van het probleem?

    Inna Shakirddinova schreef op 27 nov. 2014: 09

    Goede middag, Veronica.
    Lantus en Levemir worden beschouwd als niet-piek-insulines (als we het vergelijken
    met Protafan). En om het VK 's morgens te verminderen, is niet hun taak. Als u 's morgens SC wilt hebben = 4-5 mmol, dan moet het ongeveer hetzelfde zijn tijdens het uitwerken van het avondeten. En je hebt zelfs een dosis van 12 eenheden, wat de SC lichtjes vermindert.
    Ik zou het uitzoeken met een dosis van 11 eenheden en een avond goed verzorgd diner.
    Zorg ervoor dat u gedurende de dag ziet hoe Lantus voor u werkt. Dat wil zeggen, sla de lunch over en controleer het Verenigd Koninkrijk elk uur. Als de dosis correct is, bevindt de SC zich ongeveer op hetzelfde niveau.
    Nu over Novorapid. Het verschilt van Actrapid en is erg sterk. Hij kan niet werken als een achtergrond zoals Actrapid. Novorapid, net als andere ultrakorte insulines (Apidra, Humalog),
    kan tot 5 uur werken. Misschien 4 uur. Het is noodzakelijk om precies te kijken hoe het voor u werkt.
    Interval tussen maaltijden gedurende 5 uur. Controleer SK (vóór de maaltijd, op de piek, om te trainen).
    Novorapid werkt veel sneller bij Aktrapida. En heb je een pauze nodig voordat je in dit geval eet?
    moet kijken. Bovendien kan Novorapid worden geprikt tijdens maaltijden en na maaltijden (en zelfs pauzeren)
    na het eten om te doen).
    Als het IC oploopt tot 21 - 23 uur, moet je weten waarom het stijgt. Misschien voor een diner ergens hypothet. Misschien is er een andere reden. Moet controleren
    hoe lantus op dit moment werkt. Dat wil zeggen, annuleren of teruggaan diner en controleer het Verenigd Koninkrijk.
    -------------------------------------
    Zowel Levemir en Lantus zijn zeer goede insulines. Nog iets als je heel anders bent
    de behoefte aan een achtergrond dag en nacht, het is beter Levemir.

    B.. schreef op 27 november 2014: 04

    Bedankt voor de verduidelijking. Alsof ik na het eten geen suiker kan aanpassen tot 5 - 6. Ik sluit de mogelijkheid van verborgen gypsa uit, ik heb nooit gemerkt dat tijdens een hype de suiker meer zou stijgen dan verwacht)) Nee, natuurlijk, als ik op het moment van de hyps het met veel suiker eet, dan zal suiker van 12 tot 17 zijn, maar als je het minimaal eet, dan zal het niveau niet te hoog zijn (het controleren van het suikerniveau van 3,9 at ze met 1 liter honing, na 1,5 uur, suiker 5,3). In de middag op Lantus is alles zoals het is beschreven, praktisch op hetzelfde niveau. 'S Avonds is er altijd een probleem, ik kan het niet aanpassen naar het gewenste niveau, soms zet ik suiker 9,4 in 5 eenheden Novorapida en eet 1 XE om 22.00 uur - suiker 9.8 en ging omhoog, hoewel ik een tekort aan insuline meer heb dan ik eet echt! Als u volgens het schema eet (dat werd opgenomen in het ziekenhuis), d.w.z. eet zoveel HIJ als het is - suikerraster! Wat is het probleem dat niemand kan begrijpen, inclusief mij!

    Inna Shakirddinova schreef op 27 nov 2014: 05

    Hoge SK kan NA hypo zijn. Als je te veel eet of te laat bent.
    Wat wordt opgepikt in het ziekenhuis, je kunt het vergeten met een zuiver geweten. Thuis, een ander eten, een andere modus.
    En de dosis die je moet uitwerken.
    Stel dat je ontbijt en lunch goed hebt gewerkt. Verder diner. Hoeveel eenheden van HP gaan naar 1 XE?
    Diner vereist in de regel snelle koolhydraten. Laat het aardappelen zijn. Ze telden, geprikt, aten. Voer vervolgens elk uur metingen uit en kijk wat er gebeurt. Met een extra dosis Hp kun je tijdens maaltijden ook gipsen. Na het eten komt er een hoge SC uit. Misschien eerder. Bij het uitwerken van Hp.
    Hier schrijft u dat het VK oploopt tot 21-23 uur. En diner op welk moment?
    Of hier is uw situatie. Om 21:00 CK = 9,4. Eet 1 HE en colitis 5 eenheden Hp. Ik vermoed dat dit te veel is. Zelfs voordat de piek van het VK begint te dalen. Om 22:00 SK bijna hetzelfde niveau. En wat dan om 23.00 uur? Om 02:00? Om 02:00 uur blijkt het werken op Nr. En wat is het VK
    op dit moment. dit gaat zo zijn in de ochtend. Op voorwaarde dat de dosis Lantus 's nachts optimaal is.
    Dan begrijp ik niet waarom, bij een verhoogde SC, iets eet en het dan doodt?
    Lantus is geen Protafan. Kefir of een broodje 's nachts vereist niet.
    Na het eten van het VK en zou moeten groeien. En om te trainen zou naar het oorspronkelijke niveau moeten gaan.
    Als vóór een maaltijd SC = 5,5, is die op de piek niet meer dan 8,0 - 8,5. Au bij het uitwerken opnieuw ongeveer 5.5.
    HP hoeft niet te snacken. De hele dosis van de pik onmiddellijk. Maar wanneer de prik afhankelijk is van het voedsel, op het niveau van SC, op het tijdstip van de dag. Tijdens de lunch kunt u letterlijk boven het bord prikken en voor het avondeten kunt u
    nodig tijdens de maaltijd of zelfs daarna. En dit ondanks het feit dat het VK en het eten hetzelfde zijn als tijdens de lunch.

    B.. Schreef op 27 november 2014: 03

    Diner om 18.00 - 19.00 later niet eten. Pasta, brood, aardappelen volledig uitgesloten, omdat suiker, zelfs van kleine doses, is sterk toegenomen. Voor het ontbijt, 1,5 eenheden insuline voor 1 XE, (lunch en diner, 1 eenheid. + 1 XE) + 1 eenheid insuline. Genoeg voor de lunch, maar niet voor het avondeten, ik was in het ziekenhuis gewezen op de dokters, luisterde niet en maakte normale suikers, ondanks het feit dat ze weigerde om volledig te eten. De dokter van het ziekenhuis stelde voor, en je doet en eet geen insuline, hoe kun je blijven staan ​​als de lunch om 14.00 uur was, en het ontbijt om 8.00 uur is? Hier groeit hij met mij mee, maar hij keert niet terug naar zijn work-out, misschien een fucking lichaam als dit - om eerlijk te zijn, ik was er zelf al mee gemarteld! Zoveel artsen zijn veranderd - en er is geen zin voor de professoren en ging naar de artsen, en allemaal nutteloos, als spring van 2, 3 naar 13.8 en spring!

    Inna Shakirddinova schreef op 27 nov. 2014: 08

    Voor het ontbijt, 1,5 eenheden insuline voor 1 XE, (lunch en diner, 1 eenheid. + 1 XE) + 1 eenheid insuline.
    Waarom anders +1 insuline? Coëfficiënt voor voedsel dat u moet controleren.

    B.. schreef op 27 november 2014: 04

    Ik had nog geen voedingscoëfficiënt voor me - het is voor mij berekend in het ziekenhuis, maar thuis heb ik er als het ware meer in gezet, maar ik eet minder, als er is, omdat ze voor mij telden, dan zal de suiker rond de 12-15 mmol / l zijn! Gedurende de dag XE 9 -12, als er meer is, en suiker begint te groeien. Er is geen hyp op Novorapida, de hypa is alleen aanwezig op Lantus. Maar een ding bevalt dat ik de diagnose hypothermie kreeg en ik heb de afgelopen winter veel gewicht gewonnen (6 maanden + 20 kg). Nu in het ziekenhuis voor 15 dagen die ik gooide weg - 5 kg. en dienovereenkomstig, terwijl ik thuis wat eet, blijf ik afvallen, maar ik merkte dat ik als het ware kracht en zwakte ontbeerde. En tegen de zomer wil ik mezelf terugbrengen naar de fysieke vorm en beginnen rennen, tegen de herfst moet ik mijn stal 10 km rennen!

    B.. schreef op 27 november 2014: 07

    Niet correct gezegd, onthulde hypotherose, aangekomen! En nu ben ik vol vertrouwen aan het verliezen, ik kan al snel in mijn moeder komen 46!

    Inna Shakirddinova schreef op 27 nov. 2014: 09

    Dus ik schreef eerder. Het is noodzakelijk om alle doses te controleren. En met optimale doses zal het gewicht stabiel zijn. Als u niet specifiek gewicht verliest.
    Je hoeft niet meer te prikken, maar er is minder. De geest van jou is hypo. Waarom hypo dan jezelf brengen?

    Pagina verwijderd. Julia Ayub (Libanon) schreef 27 november 2014: 04

    Veronika, ik had een soortgelijk probleem met lantusrm, maar het begon pas na de eerste zwangerschap. Ik hoop dat ik het goed begrepen heb, ik lees vloeiend omdat ik van de telefoon kom, ik vind het echt niet leuk. Over het algemeen is het jouw probleem dat je Lantus gewoon niet kunt uitstaan. Vóór de eerste en de gehele eerste zwangerschap zat ik erop. Vóór de zwangerschap was alles relatief goed, tijdens ber.n. niet bijzonder tevreden, en daarna begon het evenwichtige probleem, hij reikte niet uit, dus ik, zoals sommigen, verdeelde lantus en prikte het tweemaal per dag, maar het ging niet weg, omdat Yenya en dus de nachtdosis is minimaal, en hier waren twee doses bovenop elkaar geplaatst en ik was zelfs meer hypalhala, dus schakelde ik over op Lehemir en tot nu toe ben ik in principe tevreden, ik was de tweede in de pomp en de derde was gewoon rood. Trouwens, ik kreeg de hypotherose ook in de tweede berter, maar het gewicht was altijd normaal. Dus je hebt twee opties, ofwel een korte pin-up voordat de suikers beginnen te groeien voor de volgende injectie, of verander het naar levmir. En het feit dat hij dit veel voorkomende fenomeen niet bereikt, ik zie hier niet veel zin met de doseringen)

    Inna Shakirddinova schreef 27 november 2014: 06

    Veronica, ik had in principe ook het idee dat Lantus niet helemaal vrolijk was.
    Het doet geen pijn om het diner over te slaan. Om de laatste 4-5 uur van Lantus te zien
    vóór de volgende injectie. En als dat zo is, dan kunt u echt proberen Lantus opnieuw te verdelen.
    Of ga naar Levemir.

    Meer Artikelen Over Diabetes

    Er zijn veel tips en aanbevelingen om de bloedsuikerspiegel in huis snel te verlagen. Elke persoon kan zelfstandig de meest geschikte manier kiezen om het glucosegehalte te verlagen, want als je de groei van de indicator niet belemmert, volg je complicaties en negatieve reacties die de gezondheid van de diabetespatiënt onmiddellijk beïnvloeden.

    Dit is de reden waarom artsen gedwongen worden om radicale maatregelen te nemen om dergelijke patiënten te behandelen, wat helpt hun levensduur te maximaliseren en de naderende dood te voorkomen.

    Diabetes mellitus is een ernstige ziekte die wordt gekenmerkt door een verhoging van de bloedsuikerspiegel. Mensen met een dergelijke ziekte moeten zich houden aan een bepaalde levensstijl en een dieet volgen.