loader

Hoofd-

Eten

Betaalbaar apparaat voor het bewaken van de bloedglucose Satellite Plus

Gezondheid is een universeel significante waarde die een enorme hoeveelheid werk aan zichzelf en natuurlijk geld, inclusief financiële, vereist. Als een persoon ziek is, wordt bijna altijd de behandeling geassocieerd met afval, soms heel ernstig.

Een van de meest voorkomende chronische ziekten op de planeet is diabetes. En het vereist ook de benoeming van bepaalde therapeutische tactieken, die gepaard gaat met bepaalde kosten. U moet bijvoorbeeld een bloedglucosemeter kopen - een klein handig hulpmiddel voor dagelijks onderzoek naar de bloedsuikerspiegel.

Wie heeft een bloedglucosemeter nodig?

Allereerst moeten deze apparaten worden gebruikt bij patiënten met diagnoses "Type 1 diabetes" en "Type 2 diabetes". Patiënten moeten het glucosegehalte in het bloed en op een lege maag en na maaltijden regelmatig controleren. Maar niet alleen diabetici hebben een bloedglucosemeter.

Als de glucosespiegels zijn veranderd, moet u deze markeerstift regelmatig controleren.

Ook kunnen bloedglucosemeters nodig zijn in de categorie zwangere vrouwen die gevoelig zijn voor zwangerschapsdiabetes. Als een vrouw al is gediagnosticeerd met een dergelijke diagnose, of als er een basis is voor de dreiging van de ontwikkeling van een ziekte, moet u onmiddellijk een bioanalysator aanschaffen zodat de controle accuraat en tijdig is.

Ten slotte geloven veel artsen dat naast de gebruikelijke thermometer, elke thuiskist een tonometer, inhalator en ook een bloedglucosemeter moet hebben. Hoewel deze techniek niet zo goedkoop is, is deze nog steeds beschikbaar, en vooral - nuttig voor gebruikers. En soms is zij het die als de hoofdassistent wordt beschouwd bij het verrichten van pre-medische handelingen.

Kenmerkend voor een glucometer Satellite plus

Glucometer Satellite Plus is een draagbare tester die het glucosegehalte door capillair bloed bepaalt. Een medisch gadget kan worden gebruikt voor individuele taken, in sommige noodsituaties en zelfs in een klinische omgeving als alternatief voor laboratoriumonderzoeksmethoden.

Het pakketapparaat bevat:

  • De tester zelf;
  • Codeband;
  • Set van 25 strips;
  • 25 steriele wegwerpbare lancetten;
  • Autokipper;
  • Instructie en garantiekaart;
  • Dekken.

De gemiddelde prijs voor de Elta Satellite Plus-analysator is 1080-1250 roebel. Als u weet wat meten vaak zal moeten doen, en vervolgens een meter koopt, kunt u meteen een groot pakket strips kopen. Misschien krijgt de totale aankoop een aanzienlijke korting. Houd er rekening mee dat teststrips slechts drie maanden kunnen worden gebruikt en dat de houdbaarheidsdatum eindigt.

Functies van het apparaat Satelliet

Deze meter is niet langer de modernste te noemen - en hij ziet er ouderwets uit. Apparaten, meters doen in toenemende mate denken aan een smartphone, en dit maakt de techniek aantrekkelijker. De satelliet lijkt enigszins op een computermuis, een set in een blauwe doos is te koop.

  • Bepaalt het resultaat in 20 seconden (en verliest daarbij zijn modernere "broers", die binnen 5 seconden informatie verwerken);
  • De hoeveelheid intern geheugen is ook relatief klein - alleen de laatste 60 metingen worden opgeslagen;
  • Kalibratie wordt uitgevoerd op vol bloed (modernere technologie werkt op plasma);
  • De onderzoeksmethode is elektrochemisch;
  • Voor analyse is een vast bloedmonster nodig - 4 μl;
  • Het meetbereik is groot - 0,6-35 mmol / l.

Zoals je kunt zien, is de gadget aanzienlijk inferieur aan die van zijn partners, maar als ze om een ​​of andere reden besloten om deze specifieke bloedglucosemeter aan te schaffen, dat wil zeggen, het heeft zijn voordelen. Bijvoorbeeld de gereduceerde prijs van het apparaat: in het kader van promoties gebeurt het dat de satelliet tegen een aanzienlijk lagere prijs wordt gedistribueerd.

Hoe de meter te gebruiken

Glucometer Satellite plus - hoe gebruik je de analyser? Alles is hier vrij eenvoudig. Ga naar elke procedure van de studie, na zorgvuldig je handen te wassen met water en zeep. Er mag geen crème of een andere olieachtige substantie op de handen zijn. Droog je handen (je kunt - een föhn).

Handel vervolgens als volgt:

  1. Scheur de verpakking af met een deegtape aan de kant die de contacten bedekt;
  2. Steek de strip in het gat en verwijder de rest van de verpakking;
  3. Schakel de analyser in, zorg ervoor dat de code op het display overeenkomt met de code op de verpakking;
  4. Neem de auto-piercer en prik met enige moeite in je vinger;
  5. Bedek gelijkmatig het indicatorgebied met een tweede druppel bloed van een vinger (veeg de eerste druppel af met een wattenstaafje);
  6. Na 20 seconden geeft het scherm de resultaten weer;
  7. Druk op de knop en laat deze weer los - de analyser schakelt uit.

Het resultaat wordt automatisch opgeslagen in het interne geheugen van het apparaat.

Aanwijzingen voor het apparaat Satellite plus is eenvoudig, sterker nog, het verschilt niet veel van de standaard meetprocedure. Meer moderne glucometers verwerken de resultaten natuurlijk veel sneller en dergelijke apparaten zijn uitgerust met een automatische uitschakelfunctie.

Wanneer de satellietplus niet correct is

Er is een duidelijke lijst met momenten waarop het apparaat niet kan worden gebruikt. In deze gevallen geeft het geen betrouwbaar resultaat.

Gebruik de meter niet in het geval van:

  • Langdurige opslag van bloedmonsters - het bloed moet vers zijn voor analyse;
  • Als u het glucosegehalte in het veneuze bloed of serum moet bepalen;
  • Als u de dag ervoor meer dan 1 g ascorbinezuur heeft ingenomen;
  • Hematocrine nummer 55%;
  • Bestaande kwaadaardige tumoren;
  • De aanwezigheid van groot oedeem;
  • Ernstige infectieziekten.

Als u de tester gedurende lange tijd (3 maanden of langer) niet hebt gebruikt, moet deze voor gebruik worden gecontroleerd.

Diabetes - Statistieken

Helaas zijn niet alle mensen met de diagnose diabetes zich bewust van de sluwheid van deze ziekte. Velen zijn nog jong genoeg en in staat om hun gezondheidspatiënten serieus in te nemen, vrij frivool met betrekking tot de gedetecteerde pathologie en de noodzaak van behandeling. Sommigen zijn er helemaal zeker van: de moderne geneeskunde gaat gemakkelijk om met een dergelijke veel voorkomende ziekte. Dit is helemaal niet het geval, helaas kunnen artsen, met al hun capaciteiten, de ziekte niet omkeerbaar maken. En de toename van het aantal patiënten is onaangenaam in zijn dynamiek.

Zeven landen die toonaangevend zijn in de prevalentie van diabetes type 2:

Oordeel zelf: in 1980 leden ongeveer 108 miljoen mensen aan diabetes op de hele planeet. In 2014 steeg dit cijfer naar 422 miljoen.

Helaas hebben wetenschappers nog niet de belangrijkste oorzaak van de ziekte onthuld. Er zijn alleen aannames en factoren die waarschijnlijk leiden tot diabetes.

Wat te doen als je diabetes hebt

Maar als de diagnose wordt gesteld, is er zeker geen reden voor paniek - dit kan de ziekte alleen maar verergeren. Je zult vrienden moeten maken met een endocrinoloog, en als je een echt competente specialist hebt ontmoet, dan zul je samen de optimale therapeutische tactieken bepalen. En hier zijn het niet alleen de medicijnen die zouden moeten zijn, maar de correctie van levensstijl, voeding, allereerst.

Een koolhydraatarm dieet voor diabetici is een vrij controversiële verklaring. Steeds vaker weigeren endocrinologen een dergelijke afspraak, omdat de resultaten niet voldoen aan de gestelde doelen. Er is een duidelijke lijst met voedingsmiddelen die toegestaan ​​zijn aan mensen met diabetes, en dit is geen korte lijst.

Diabetes is bijvoorbeeld toegestaan:

  • Groenten en greens die boven de grond groeien - kool, tomaten, komkommers, courgette, enz.;
  • Zure room, kwark en kazen met een natuurlijk vetgehalte in gematigde hoeveelheden;
  • Avocado, citroen, appels (een beetje);
  • Vlees met natuurlijk vet in kleine hoeveelheden.

Wat echter moet worden opgegeven, zijn knolachtige groenten, peulvruchten, snoepgoed, ontbijtgranen, bakkerijproducten, enz.

En natuurlijk moet de patiënt een persoonlijke bloedglucosemeter verkrijgen om zijn toestand objectief te kunnen beoordelen. Deze zelfcontrole is noodzakelijk, zonder dat het onmogelijk is om de juistheid van de behandelingstactieken te analyseren, enz.

Gebruikersbeoordelingen Satellite Plus

Satelliet plus is absoluut geen top bloedglucosemeter. Maar niet alle kopers kunnen de apparatuur betalen, op dit moment de beste. Omdat iedereen zelf de beste optie kan kiezen, en voor iemand is het een satelliet plus.

De satelliet plus hoort niet bij de reeks van de slimste en snelste apparaten, maar het apparaat voert alle genoemde functies perfect uit, en inderdaad, het werkt lang zonder storingen. Voor een aanzienlijk aantal kopers is het deze eigenschap die belangrijk is. Dus als je dit apparaat al hebt, zelfs als je een moderner apparaat koopt, kom dan niet van de satelliet af, er is een goede back-upoptie.

Beoordelingen: Glucometer Satellite Plus

  • Bedrijf ELTA, Rusland
  • Vervaldatum: tot 01/01/2022
  • Bedrijf ELTA, Rusland
  • Vervaldatum: tot 04/01/2020

Klantenoverzichten over Glucometer Satellite Plus

Bestelnummer 2170645 Ik spreek mijn dank uit aan het team van apotheken voor de uitstekende service. Zoals altijd werd de bestelling snel gebracht, de koerier is zeer beleefd, vriendelijk. In het pakket alle goederen die ik heb besteld met de documentatie. Maar de verpakking van het apparaat "Satellite Plus" was schrijnend: er zat geen codestrip in de verpakking met teststrips. Als gevolg hiervan waren 25 teststrips ongeschikt (((Het is goed dat ik extra strips heb besteld, maar het apparaat verkeert in uitstekende staat, erg handig in gebruik, ik ben tevreden met zijn werk.Ik raad iedereen dit apparaat aan.Iets tevreden over de prijs en houdbaarheid teststrips Sorry, minus ik stopte de apotheek alleen bij gebrek aan controle over de apparatuur.

Ik geloof dat het onmogelijk is om op zulke dingen te besparen, dus koos ik de beste, op basis van beoordelingen. Dit apparaat is handig in maat, klein, weegt een beetje, kost niet veel tijd. Intuïtieve bediening, geen storingen of bevriest. Resultaten worden getoond zonder grote fouten. Ik heb de batterijen niet gekocht vanaf het moment dat ik de meter zelf kocht. Over het algemeen een handig iets voor een EHBO-kit.

Ik kocht deze meter voor mijn moeder via de online winkel. De prijs is echt lager dan in de apotheek. Er zijn geen klachten over de kwaliteit van het gebruik (we gebruiken het al meer dan vier maanden). Tijdens gebruik heeft hij ons nooit in de steek gelaten. Het ontwerp is goed. Er is een reden voor opslag. Comfortabel dat je altijd kunt meenemen. Het neemt heel weinig ruimte in beslag. Zeker aan te bevelen.

Een zeer waardevol medicijn voor groepen mensen met diabetes, zoals mijn schoonmoeder. Ik heb veel vergelijkbare medicijnen geprobeerd, maar volgens haar is dit het meest effectief. Daarom stuurde ze me boodschappen. Ik wil ook haar positieve tests en goedkeuring van de arts voor dit medicijn onder de aandacht brengen, wat mijn vertrouwen in hem aanzienlijk vergroot.

Helaas is diabetes mellitus nu een vrij algemeen probleem en zonder een glucometer. Het bleek dat de vader lijdt aan diabetes, dus besloot ik hem een ​​satelliet voor zijn verjaardag te geven. Ik koos het, omdat mijn goede vriend deze glucometer gebruikt. Mijn vader heeft er verschillende, maar hij prijst deze. Zegt dat een goede zaak. Er waren geen problemen met de levering, de prijs is ook redelijk geschikt voor zoiets belangrijks. Zonder dat, helaas, niets, dus je moet onmiddellijk kwaliteit nemen.

In onze familie met suiker in bloed, is alles in orde, godzijdank, maar alles kennen voor onszelf en voor iedereen zal ons niet hinderen. Ik dacht lang na, wat beter is om te kopen, wat de indicator met maximale nauwkeurigheid zal aangeven en deze winkel tegenkwam. Waar, in feite, heeft deze express-meter de satellietmeter besteld. De levering kwam snel, had zelfs niet verwacht. We controleren alles, handige meter. redelijk snel en duidelijk.

Zeer tevreden met dit model. Alles is zo duidelijk in gebruik dat zelfs een gewone gepensioneerde het begrijpt. De meter is verpakt in een draagtas, wat goed is voor opslag.

Helaas is diabetes mellitus nu een vrij algemeen probleem en zonder een glucometer. Het bleek dat de vader lijdt aan diabetes, dus besloot ik hem een ​​satelliet voor zijn verjaardag te geven. Ik koos het, omdat mijn goede vriend deze glucometer gebruikt. Mijn vader heeft er verschillende, maar hij prijst deze. Zegt dat een goede zaak. Er waren geen problemen met de levering, de prijs is ook redelijk geschikt voor zoiets belangrijks. Zonder dat, helaas, niets, dus je moet onmiddellijk kwaliteit nemen.

Een zeer waardevol medicijn voor groepen mensen met diabetes, zoals mijn schoonmoeder. Ik heb veel vergelijkbare medicijnen geprobeerd, maar volgens haar is dit het meest effectief. Daarom stuurde ze me boodschappen. Ik wil ook haar positieve tests en goedkeuring van de arts voor dit medicijn onder de aandacht brengen, wat mijn vertrouwen in hem aanzienlijk vergroot.

Moeder heeft hoge bloedsuikerspiegels, dus het werd noodzakelijk om een ​​bloedglucosemeter aan te schaffen. Na het zoeken in het net vond ik dit model en besloot het te proberen. Ik heb veel gehoord over de fouten die dergelijke expresapparaten geven, maar in huis is dit nog steeds noodzakelijk. In gebruik, redelijk handig, kun je het gemakkelijk achterhalen. Nu worden we hier periodiek gecontroleerd met het hele gezin.

Geweldige niet dure machine. Ik vond het ook leuk dat je niet veel bloed hoeft te meten en de meting zelf gaat vrij snel voorbij. Eenvoudig te beheren, zodat speciale kennis niet nodig is. Hoogwaardig, praktisch en klein formaat, ik gebruik het al een half jaar, er waren geen problemen. Het resultaat geeft geen fouten, nauwkeurig, dankzij goede prestaties. De batterij gaat lang mee, er zijn nog steeds fabriekskosten, wat betekent dat dit een ander pluspunt is.

Ik kocht mijn vader zo'n apparaat en was tevreden. Het ding is dat ik daarvoor dezelfde meter kocht, maar het oudere model, dus ik moest lang wachten, naar mijn mening, op het resultaat wachten en in het algemeen was het een soort traag. En deze doet alles in seconden. Neemt pijnloos bloed voor analyse en geeft snel resultaten. Ik wil ook graag grote en comfortabele knoppen noemen. Voor mensen van ouderdom is het handig.

Glucometer is een onmisbaar iets voor een diabeet. De investering loont met doornen. Suiker is constant onder controle en als je iets weet, is het de moeite waard om ergens op te wachten. Ik gebruik de satellietglucosemeter (sneltrein) al een tijdje, ik heb geen klachten. Inderdaad, er is niets om mee te vergelijken, op de een of andere manier bleek dat ik dit bedrijf meteen gebruikte. Het belangrijkste dat werkt, dus ik ga niet veranderen.

Ik heb het voor meer dan een jaar verworven, voortdurende aanvallen van pancreatitis zorgen ervoor dat ik regelmatig suiker meet. Ik vind het apparaat leuk vanwege zijn compactheid en betrouwbaarheid van de resultaten, om eerlijk te zijn, de therapeut heeft mij dit aanbevolen. Bloed voor analyse heeft een druppel nodig, en het resultaat geeft, en 5 seconden gaat niet over. Een groot display en een knop, er is een geheugen voor vorige suikerstalen. Ik draag altijd mijn assistent bij me.

De producten van het bedrijf Satellite worden in één keer gebruikt door twee leden van mijn familie, een grootmoeder en een jongere zus. Grootmoeder CNG-02. Hij gebruikt het nu ongeveer een jaar. Meet de toestand van glucose vrij nauwkeurig en snel (er is iets om te vergelijken). Voordien was er nog een glucometer, ik weet niet meer welk bedrijf, dus stopte het met het tonen van het exacte glucosegehalte na 5 maanden gebruik. Hierdoor waren er problemen met de gezondheid van de grootmoeder, omdat de medicijnen op het verkeerde moment werden ingenomen. Nu we deze meter hebben gekocht, zijn we kalm voor de gezondheid van onze geliefde.

Een uitstekend hulpmiddel voor diegenen die aan diabetes lijden. Ik heb een tante, ze wordt wit van deze kwaal, dit apparaat gaf haar. Nu maak ik me geen zorgen om haar, want ik weet dat ze altijd onder zijn strikte supervisie staat. Iedereen die een apparaat wil kopen en er doorheen gaat, zal ik eenvoudig zeggen, neem het, je zult er geen spijt van hebben, het ding is heel noodzakelijk, precies wat nodig is voor diegenen die aan diabetes lijden.

De producten van het bedrijf Satellite worden in één keer gebruikt door twee leden van mijn familie, een grootmoeder en een jongere zus. Grootmoeder CNG-02. Hij gebruikt het nu ongeveer een jaar. Meet de toestand van glucose vrij nauwkeurig en snel (er is iets om te vergelijken). Voordien was er nog een glucometer, ik weet niet meer welk bedrijf, dus stopte het met het tonen van het exacte glucosegehalte na 5 maanden gebruik. Hierdoor waren er problemen met de gezondheid van de grootmoeder, omdat de medicijnen op het verkeerde moment werden ingenomen. Nu we deze meter hebben gekocht, zijn we kalm voor de gezondheid van onze geliefde.

Ik heb zo'n grootmoeder gekocht, maar ik heb hem natuurlijk eerst op mezelf getest. Bloedafname is volledig pijnloos (waar ze het meest bang voor was, omdat deze procedure elke dag moet worden uitgevoerd). Meettijd minder dan een minuut. Klein, handig, in een koffer. De prijs is acceptabel. Er was een gelegenheid om op dezelfde dag te vergelijken met de gegevens over suikeranalyse uit het laboratorium - de indicatoren vielen samen. Daarom heb ik geen reden om hem niet te vertrouwen.

2 weken geleden kwam de glucometer besteld door mij Satellite. Uitstekend meetinstrument van hoogwaardige bloedglucose! De meter geeft een snel resultaat, is gemakkelijk te gebruiken en dankzij het compacte formaat kunt u hem altijd bij u dragen. De apparaatgarantie is onbeperkt en er zijn gedetailleerde instructies aan gekoppeld. De koerier leverde de bloedglucosemeter gratis af binnen de aangegeven tijd (Moskou). Noodzakelijk voor een diabeet voor een redelijke prijs!

"Satellite Express" is twee maanden geleden gekocht, we kunnen nu al zeggen dat het nieuwste model het meest succesvol is, de vorige was traag. De nieuwe suiker meet in 6-7 seconden, comfortabel, gemaakt met hoge kwaliteit, grote, niet-dunne knoppen, gemakkelijk te gebruiken, groot display, de cijfers worden weergegeven in helder lettertype, het duurde 82 jaar voor de grootmoeder, dus het was belangrijk, en natuurlijk nauwkeurigheid.

Deze satellietglucometer (een express meetinstrument voor de bloedglucoseconcentratie) is veel betrouwbaarder dan zijn voorgangers. Hiermee kan ik bloedsuikerspiegel zeer snel meten, in slechts 5-10 seconden. Bovendien is de nauwkeurigheid van deze meting erg hoog. In vergelijking met andere soortgelijke apparaten, beschouw ik het als de beste optie.

Ik ben al heel lang op zoek naar een perfecte bloedglucosemeter om de prijskwaliteit te evenaren. Na de bergen van pereopachennoy koos informatie voor Satellite Express. Ik gebruik 4 maanden, nog steeds geen spijt. De belangrijkste voordelen van de meter zijn: een handige strip (er is bloed voor nodig en er is een kleine druppel nodig voor bloed), de prijs van teststrips voor Sattelit (het is 2 keer minder dan de prijzen van concurrenten, geloof me, zeer goede besparingen worden verkregen) en een levenslange garantie. Ja, de fabrikant geeft precies dit. Ik denk dat het ook veel zegt. Als de fabrikant zoveel vertrouwen heeft in zijn product, dan is hij echt niet slecht.

"Satellite Express" is twee maanden geleden gekocht, we kunnen nu al zeggen dat het nieuwste model het meest succesvol is, de vorige was traag. De nieuwe suiker meet in 6-7 seconden, comfortabel, gemaakt met hoge kwaliteit, grote, niet-dunne knoppen, gemakkelijk te gebruiken, groot display, de cijfers worden weergegeven in helder lettertype, het duurde 82 jaar voor de grootmoeder, dus het was belangrijk, en natuurlijk nauwkeurigheid.

Na nog een periode van chronische pancreatitis begon de bloedsuikerspiegel snel catastrofaal te stijgen Er was geen kracht om naar de polycline te gaan voor regelmatige bloedtests. Verworven op aanbeveling van een arts Glucometer "satelliet" (express-meter concentratie van glucose in het bloed). Nu, zonder mijn huis te verlaten, ken ik de bloedsuikerspiegel en ik beheers het. Een goed apparaat, een nauwkeurige meting.

Deze satellietglucometer (een express meetinstrument voor de bloedglucoseconcentratie) is veel betrouwbaarder dan zijn voorgangers. Hiermee kan ik bloedsuikerspiegel zeer snel meten, in slechts 5-10 seconden. Bovendien is de nauwkeurigheid van deze meting erg hoog. In vergelijking met andere soortgelijke apparaten, beschouw ik het als de beste optie.

Glucometer voor een persoon met diabetes is eenvoudig nodig omdat constant thuis het niveau van glucose in het bloed moeten regelen. Dit apparaat wordt geadviseerd vriend. Gekocht, besloot ik het te proberen. Glucometer gaf me, en de prijs van teststrips is acceptabel. Het wordt bediend met een enkele knop. De glucoseconcentratie wordt bepaald in 40 seconden en weergegeven op het scherm. Het is gemakkelijk en handig in gebruik.

Aanvankelijk kocht ze deze glucometer voor de moeder voor het meten van de dagelijkse glucose, omdat ze gezondheidsproblemen had (ze ontdekten namelijk diabetes mellitus). Ze vond hem erg leuk omdat ze de meting zelf thuis kon maken, bijna pijnloos (alleen van huidpunctie, maar de naald is dun), een snel resultaat en er zijn maar liefst veertig voorgaande metingen in het geheugen. En na de lovende liedjes die ik zelf heb gekocht, voor metingen die niet vaak voorkomen, maar gewoon om voor mezelf te controleren (je kent nooit de erfenis). En ook als het gemak van de applicatie.

Ik moet de bloedsuikerspiegel constant controleren. Ik beschouw de Glucometer "satelliet" als een zeer nuttige acquisitie. Dit is een van de meest succesvolle vertegenwoordigers van expresmeters voor glucoseconcentratie. Veelzijdig, eenvoudig te beheren. Zelfs mijn bejaarde moeder wist het gemakkelijk met hem (zij is diabetisch, ik heb dit apparaat ook bij haar genomen). Ik gebruik 7 maanden, geen klachten.

Satelliet plus bloedglucosemeter beoordelingen

Mijn arts vertelde me over deze glucometer, ik besloot het te proberen, ik kocht het, ik kon er niet lang achter hoe ik het moest gebruiken, ik riep zelfs om ondersteuning, ze legden me in detail uit wat en hoe het blijkt dat dit ding handig is, ik gebruik het, zonder klachten.

Ik gebruik satellietplus al voor het derde jaar. Bloedglucosemeter past. In omvang is de waarheid te groot, maar het belangrijkste is dat precies. En de teststrips zijn gemakkelijk te gebruiken, elke verpakking is individueel verpakt, dus het is moeilijk om ze te verwennen =)

Ik ben al een diabeticus met ervaring. Glucometers heeft veel gezien. Een stuk voor het meten van suiker is zeker nuttig, maar het belangrijkste is dat het betrouwbaar was. Eerder was de satelliet een plus, ik vond de meter leuk, maar veranderde deze. De satellietexpress won mijn zelfvertrouwen, en het is handig om niet te draaien, het is moeilijk om in twee knoppen verward te raken, plus je kunt altijd eerdere resultaten zien, ik vind de meter echt leuk.

Enkele jaren geleden kreeg ik gratis teststrips om te testen en daarna kocht ik al een glucometer van het satellietbedrijf. Bij hem is het natuurlijk veel handiger om metingen uit te voeren om te weten wanneer de glucose te hoog is en moet ik actie ondernemen. Ik heb 4 strips per dag nodig, dus voor het jaar is het duur, maar goedkoper dan buitenlandse analogen.

Wat mij betreft, de satelliet heeft al gewerkt, er is een progressief model. van dezelfde Elta, neem tenminste de satelliet-express, want de prijs is niet duur, door de meettijd in 7 seconden, en zal kleiner zijn in omvang, waarbij de kosten van teststrips vergelijkbaar zijn

glucometer vond. Gebruikt drie jaar. Ongeveer twee maanden geleden ben ik veranderd om uit te drukken. Wat ik leuk vind, is de meettijd, die is drie keer minder geworden

glucometer vond. Gebruikt drie jaar. Ongeveer twee maanden geleden ben ik veranderd om uit te drukken. Wat ik leuk vind, is de meettijd, die is drie keer minder geworden

bloedglucosemeter die passeerde en de Krim en Rome. Hij heeft zijn uitstekende prestaties al bewezen. Maar het is noodzakelijk om de glucometers te veranderen in de tijd, ik, zoals velen hier op de express, verplaatst en tevreden bleef, de meting voor suiker daalde in de tijd

Oud maar udalenky. Het was en is nog steeds. Zijn nauwkeurigheid was altijd goed. Ja, hij voert metingen uit gedurende 20 seconden. het is een behoorlijk goede tijd, met de uitdrukking dat het veel sneller is

Ik denk dat een goede bloedglucosemeter voor diabetes altijd een uitkomst is. Het is immers belangrijk om de resultaten te vertrouwen. Satelliet plus een betrouwbare machine. Al een paar jaar bewezen het echt.

Diabetes en alles erover!

Nieuws van de wereld van diabetes, nieuwe ontwikkelingen, producten.

Nieuwe Glucometer "Satellite Plus"

De boodschap van de YUM "10/13/2014, 17:17

De boodschap van de YUM "10/14/2014, 17:18

Het bericht ramberg 15.10.2014, 22:24

De boodschap van de YUM "10/16/2014, 7:42

Bericht Ivan1955 "10/20/2014, 21:08

De boodschap valk "23/10/2014, 14:44 uur

Het bericht YUM "10.27.2014, 17:11

De boodschap van YUM "10.27.2014, 23:17

Karina's bericht "29/10/2014 11:30

Bericht YuM "29-10-2014, 1:27 PM

De boodschap valk "29/10/2014, 15:23 uur

Bericht Svetik "29-10-2014, 11:25 PM

De boodschap van Milamila 02.11.2014, 12:14

De boodschap valk "11/05/2014, 23:47

Beschikbare binnenlandse bloedglucosemeter Satellite Express: gebruiksaanwijzing, prijs en beoordelingen

Nauwkeurige meting van bloedglucose is een vitale noodzaak voor elke patiënt met diabetes. Tegenwoordig worden nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken apparaten - bloedglucosemeters - ook vervaardigd door de Russische industrie, gericht op de productie van medische elektronica.

Glucometer Elta Satellite Express - vrij betaalbaar apparaat voor binnenlandse productie.

Meetinstrumenten van de Russische productie van het Elta-bedrijf

Volgens de door de fabrikant verstrekte informatie is de glucometer Satellite Express zowel bedoeld voor individuele als voor klinische meting van het glucosegehalte in menselijk bloed.

Gebruik als een klinisch hulpmiddel is alleen mogelijk als er geen voorwaarden zijn voor laboratoriumanalyse.

Apparaten voor het meten van glucose geproduceerd door Elta zijn behoorlijk populair in de markt. Het model in kwestie is representatief voor de vierde generatie bloedglucosemeters vervaardigd door het bedrijf.

De tester is compact en gemakkelijk te gebruiken en hygiënisch. Als de glucometer op de juiste manier is geconfigureerd, kan de glucometer Satellite Express bovendien vrij nauwkeurige gegevens over het glucosegehalte verkrijgen.

Technische kenmerken van een glucometer Satellite Express PGK-03

Glucomer PKG-03 is een vrij compact apparaat. De lengte is 95 mm, breedte - 50 en dikte - slechts 14 millimeter. In dit geval is het gewicht van de meter slechts 36 gram, wat u zonder problemen in uw zak of handtas kan dragen.

Om het suikerniveau te meten, volstaat 1 microliter bloed en worden de testresultaten binnen slechts zeven seconden door het apparaat voorbereid.

Het meten van glucose gebeurt met een elektrochemische methode. De meter registreert het aantal elektronen dat vrijkomt door de reactie van speciale stoffen van de teststrip met glucose in de bloeddruppel van een patiënt. Deze methode maakt het mogelijk de invloed van externe factoren te minimaliseren en de meetnauwkeurigheid te vergroten.

Het apparaat heeft een geheugen van 60 metingen. Kalibratie van een glucometer van dit model vindt plaats op het bloed van de patiënt. PGK-03 kan het glucosegehalte variëren van 0,6 tot 35 mmol / liter.

Omdat het model vrij budget heeft, biedt het niet de aansluiting op een pc, maar ook de voorbereiding van gemiddelde statistieken voor een bepaalde periode. Niet-geïmplementeerde spraakfunctie en de tijd die is verstreken na het eten.

Wat zit er in het pakket?

De meter wordt bijna klaar om te werken geleverd. Naast het apparaat zelf bevat de set een geschikte batterij (CR2032-batterij) en een set teststrips.

Het bestaat uit 25 wegwerpchipstrips, evenals een besturing en kalibratie. Eén batterij in de set is voldoende voor ongeveer vijfduizend testergebruiken.

Complete set van een glucometer Satellite PGK-03 Express

Het pakket bevat ook een puncturer en 25 speciale lancetten om de veiligheid en steriliteit van het gebruik van het apparaat te garanderen. Handige plastic hoes voor de meter komt ook in een set, wat een leuke bonus is voor de koper.

De verpakking moet een garantiekaart bevatten die moet worden bewaard. De fabrikant verklaart een onbeperkte garantie op het apparaat volgens de regels van opslag en gebruik.

Hoe het apparaat te gebruiken?

Op het display van de meter moet de numerieke code worden weergegeven.

Het moet worden vergeleken met de code die is afgedrukt op de doos met teststrips. Als de code niet overeenkomt, kunt u het apparaat niet gebruiken - u moet het terugsturen naar de verkoper, die de meter inruilt voor een werkende.

Nadat op het meterpaneel een gestileerde afbeelding van een druppel is weergegeven, moet u bloed op de bodem van de strip aanbrengen en wachten op absorptie. De meter start automatisch de analyse en meldt erover met een speciaal geluidssignaal.

Na een paar seconden geeft het PGK-03-display de meetresultaten weer, die consistent in het geheugen van het instrument worden opgeslagen. Na voltooiing van het gebruik, moet u de gebruikte teststrip van de ontvanger van de meter verwijderen, waarna het instrument kan worden uitgeschakeld. Het is belangrijk om de meter precies uit te zetten na het verwijderen van de strip en niet eerder.

Teststrips, controle-oplossing, lancetten en andere verbruiksartikelen

Diabetes is bang voor deze remedie, zoals vuur!

Je hoeft alleen maar te solliciteren.

Teststrips van het apparaat worden eenmaal gebruikt. Om het resultaat zo nauwkeurig mogelijk te laten zijn, is het noodzakelijk om intacte strips te gebruiken.

Als de afzonderlijke verpakking van de strip beschadigd is, is het beter deze niet te gebruiken - het resultaat is vervormd. Lancetten voor het doorprikken van de huid worden aanbevolen om slechts eenmaal te worden gebruikt. Ze zijn gesteriliseerd en hermetisch verpakt.

De lancetten worden geïnstalleerd in een speciale zelflegdrukker, die zodanig is geconfigureerd dat de huid doorboort tot een minimale diepte die voldoende is om de vereiste hoeveelheid capillair bloed vrij te maken.

Merk op dat de kit geen desinfecterende oplossing bevat. De bij de meter geleverde oplossing is een controle die wordt gebruikt om de nauwkeurigheid en kalibratie van het apparaat te verifiëren.

Satellite Plus en Satellite Express: wat is het verschil?

In vergelijking met het Satellite Plus-model heeft de moderne bloedglucosemeter een iets compacter formaat, minder gewicht en een modern en handig ontwerp.

De analysetijd werd teruggebracht van 20 naar zeven seconden, wat de standaard is voor alle moderne bloedglucosemeters.

Dankzij het gebruik van een nieuw energiebesparend scherm is de bedrijfstijd van de ene batterij bovendien verlengd. Als de Satellite Plus maximaal tweeduizend metingen kan uitvoeren, voert de Satellite Express 5000 metingen uit op één enkele batterij.

Het invoeren van gegevens in het geheugen van de meter is ook anders. Als in het vorige model alleen de gegevens over het resultaat konden worden bekeken, onthoudt de Satellite Express niet alleen de glucose-indicatoren, maar ook de datum en het tijdstip van de test. Dit vergemakkelijkt sterk de controle van suikerniveaus.

Het belangrijkste kenmerk dat het apparaat gunstig van buitenlandse analogen onderscheidt, zijn de kosten. De gemiddelde prijs van de meter is 1.300 roebel.

Geïmporteerde tegenhangers, die alleen verschillen qua ontwerp en de aanwezigheid van optionele functies, vooral voor oudere mensen, kunnen verschillende keren duurder zijn.

De prijs van dergelijke apparaten van Wellion is dus ongeveer 2500 roebel. Toegegeven, deze tester kan, samen met het meten van glucoseniveaus, ook gegevens leveren over het cholesterolgehalte in het bloed.

beoordelingen

Gebruiksgemak is genoteerd, wat het mogelijk maakt om de tester te gebruiken, zelfs voor vrij oudere patiënten.

Een aanzienlijk aantal gebruikers merkt het gemak van een aanhangwagen met een lage impact op. Sommige gebruikers noteren echter gevallen waarin het apparaat onnauwkeurige resultaten liet zien.

Dus, in sommige beoordelingen wordt er gezegd over het verschil van de indicatoren verkregen door de meter uit laboratoriumdiagnostiek op het niveau van 0,2-0,3 mmol. De betrouwbaarheid van het apparaat is vrij hoog.

Dus hoefde niet meer dan 5% van de gebruikers de meter te vervangen door een onbeperkte garantie. Voor de rest werkte hij vlekkeloos vanaf het moment van aankoop en de helft van de patiënten had de batterij nooit veranderd op het moment dat de beoordeling werd geschreven.

Gerelateerde video's

Beoordeling van een glucometer Satellite Express:

De Satellite Express is dus een zeer betrouwbare, redelijk nauwkeurige en relatief goedkope apparatuur waarmee u glucose in het bloed kunt controleren. Gebruiksgemak en een onbeperkte garantie zijn de belangrijkste voordelen van deze bloedglucosemeter, samen met de kosten.

  • Stabiliseert de suikerniveaus lang
  • Herstelt de insulineproductie door de alvleesklier

Glucometer Satellite Express

Goed alle tijd van de dag! Zoals u begrijpt uit de titel van het artikel, zullen we vandaag spreken over de glucometer van de door Rusland gemaakte satellietexpress. Het Elta-bedrijf, dat de glucometer Satellite Express produceert, produceert ook andere glucometers: satelliet en satelliet plus. De blog heeft al artikelen over een bloedglucosemeter met een laserpunctie, een bloedglucosemeter voor de lui - de Accu-Chek Mobile, evenals het Kontur TS-apparaat van het Duitse bedrijf Bayer. Waarom koos ik de glucometer Satellite Express voor het artikel en niet voor andere van hetzelfde bedrijf? Het is een feit dat de endocrinoloog van onze kinderen het ons gaf, zodat we het konden testen, testen en onze onafhankelijke mening konden uiten.

Dus we hebben het geprobeerd, getest en zijn klaar om ons vonnis te geven. Laat me u eraan herinneren dat we One Touch Ultra Easy (LifeScan Johnson en Johnson) voortdurend gebruiken, dus ik heb het vergeleken met dit apparaat. Elke keer als het nodig was om de hoeveelheid suiker in het bloed te controleren, deed ik het met beide glucometers en vergeleek ik de cijfers. Maar eerst dingen eerst.

Glucometer Satellite Express en mijn eerste indruk

Toen ik de doos opendeed, vond ik eerlijk gezegd niet meteen de meter leuk. Zoals ze zeggen, ontmoeten ze elkaar op kleren... Daarom, dacht ik, misschien zal hij me verbazen met zijn andere kwaliteiten. Ik zal je vertellen waarom ik het ontwerp van de meter niet leuk vond.

Ten eerste een zeer onpraktisch etui waarin de meter zelf is opgeslagen. Ik ben al bekend met soortgelijke gevallen. Mijn grootmoeder heeft een oud model Akku-check Actief in dezelfde plastic behuizing, alleen plastic is veel beter. Dus, in de plaats van de vouw, breekt een dergelijk geval zeer snel af en worden twee afzonderlijke helften verkregen, die we aan elkaar lijmen met plakband en een pleister. Nu wordt deze glucometer geproduceerd in een stoffen tas met een ritssluiting.

Dus als u van plan bent om het apparaat één keer per maand en minder vaak te gebruiken, kunt u deze bloedglucosemeter kiezen, maar bij diabetes type 1, wanneer de glycemiecontrole vaak wordt uitgevoerd, zal de satellietsatellietmeter snel verslijten.

Ten tweede, onaangenaam plastic van vrij slechte kwaliteit. De behuizing van het apparaat is glad, niet alleen uit de handen gevallen. Aan de onderkant zijn er geen siliconen dingen (ik weet niet hoe ik het moet noemen) waardoor de meter bijvoorbeeld niet over het oppervlak van de tafel kan glijden.

Ten derde, de puncturer. Dit is een apart nummer. Naar mijn mening is het ruwweg gemaakt, schiet zeer sterk en tot grote diepte, hoewel er een aanpassing is. Helemaal niet voor de vingers van kleine kinderen met een tere huid. In een set van 25 stuks. lancetten.

In het algemeen lijkt het erop alsof het apparaat is gekapt met een bijl, zoals alle Russische apparatuur, inclusief auto's. Vertrouwen voegt niet toe.

Het werk van de glucometer Satellite Express

Ga je gang. Een pluspunt is het feit dat alle teststrips in een individuele verpakking zitten (waarschijnlijk dacht de fabrikant al dat het apparaat maar zelden zou worden gebruikt en dat de strips niet bedierven na het openen van de tube, ik besloot het in een individuele verpakking te doen :)) Nogmaals, dit is een pluspunt voor degenen die bloedsuiker heel zelden meten. Maar voor degenen die het vaak doen, is dit pluspunt twijfelachtig. Bovendien zijn de strips zelf stevig en tamelijk groot, wat het hanteren ervan voor personen met verminderde fijne motoriek vergemakkelijkt.

Een ander voordeel van de meter is een groot scherm met grote aantallen. Voor mensen met een slecht gezichtsvermogen is het feit. Het was niet erg prettig om een ​​teststrip in het apparaat te steken. We moeten proberen haar daarheen te duwen. Voor de eerste keer heb ik het niet eens helemaal ingestoken, hoewel ik dacht dat ik alles goed deed.

Bepaalt de bloedsuikerspiegel binnen 7 seconden. Dit is een gemiddelde snelheid, 2 seconden langzamer dan onze meter. En in de satellietglucometer - in het algemeen 45 seconden, d.w.z. u kunt in deze tijd een zeemeeuw inschenken. De teststroken hebben het uiterlijk van een capillair, d.w.z. het bloed wordt snel zelf geabsorbeerd na het aanraken van een druppel. Daarom is een voldoende kleine hoeveelheid bloed (ongeveer 1 μl) nodig, hetzelfde als onze glucometer, maar er zijn apparaten en geen bloedzuigers, maar hierover, een andere keer, abonneren op updates, om niet te missen.

Dit apparaat heeft geen erg groot geheugen, slechts 60 metingen, terwijl de One Touch Ultra Easy er 500 heeft. Een ander voordeel is de kalibratie van de meter. Dit apparaat is gekalibreerd door capillair bloed, dus na het bepalen van de suiker in het bloed hoeft het resultaat niet met 11% te worden verminderd.

Het controleren van het apparaat gebeurt ook erg snel. De set heeft een plastic controlestrook, waarmee u kunt invoegen wat het resultaat is van het apparaat. Als de indicator tussen 4,2 en 4,6 mmol / l ligt, werkt het apparaat correct. In de onderstaande foto (sorry voor de kwaliteit, maar wilde niet scherpstellen), kunt u zien dat deze controleteststrip is geplaatst en het resultaat wordt weergegeven in het acceptabele bereik, en er is ook een lachende smiley hieronder.

Voordat u het instrument gebruikt, moet u de teststripcode invoeren met een teststrook met plastic codering, zoals een teststrip. De code wordt automatisch bekeken, waarna u de Satellite Meter Express veilig kunt gebruiken.

Hoe zit het met de nauwkeurigheid van het apparaat? De meter wordt getest op nauwkeurigheid voordat hij de markt voor bloedglucosemeters betreedt. Volgens de regels is de beschikbare fout voor alle bloedglucosemeters een fout van 20%. Hoe hoger het suikerniveau, hoe groter de fout.

Ik heb dus 25 teststrips van satellietglucometer Express. Ik heb ze allemaal tegelijk met de One Touch Ultra Easy-teststrips gebruikt en de resultaten vergeleken. We hebben er wat verwend, maar het algemene beeld is duidelijk. De waarden verschillen, maar meestal niet meer dan 1 mmol / l. Zodra het verschil groter was dan 3 mmol / l. Daarom kan ik concluderen dat de indicaties van deze glucometer kunnen worden gebaseerd op de correctie van glycemie.

Het was mogelijk om een ​​ander experiment uit te voeren wanneer ze meerdere metingen uitvoeren met dezelfde druppel bloed. Maar ik had geen strips meer, vooral omdat ik een videoclip vond waarop dit experiment werd uitgevoerd. Je kunt het zien.

Wat is de prijs van een satellietglucometer Express en verbruiksartikelen

En nu komen we bij de belangrijkste sectie. Het is geen geheim dat prijs er altijd toe doet, de vraag is hoeveel je je kunt veroorloven. Ik haast me u te melden dat deze meter een budgetapparaat kan worden genoemd. En hoewel het apparaat zelf ongeveer 1.300 roebel kost, maar teststrips daarvoor zijn vrij goedkoop - ongeveer 390 roebel voor 50 stuks, in vergelijking met teststrips van andere bloedglucosemeters. Onze strips kostten bijvoorbeeld 800 roebel voor 50 stuks.

Ze zijn trouwens goedkoper dan teststrips voor dezelfde Satellite of Satellite Plus (430 roebel voor 50 stuks), hoewel de instrumenten zelf kosten van 1.000 roebel en lager. In aanvulling op de teststrips moet u het lancet vervangen, maar deze zijn niet zo duur, slechts 170 roebel voor 50 stuks.

Het resultaat is geen erg dure service, als het natuurlijk niet van tevoren breekt, omdat fabrikanten een garantie van slechts 5 jaar geven, tegen de levenslange garantie van One Touch Ultra Easy.

Over het algemeen is de meter vrij goed, redelijk nauwkeurig en in sommige gevallen zelfs handig. Het is perfect voor mensen met een laag inkomen of mensen die gewend zijn aan sparen, niet achter nieuwigheden aanzitten. De doelgroep voor deze meter is gepensioneerden of gezinnen met lage inkomens. Degenen die zich een duurdere versie kunnen veroorloven met een heleboel extra functies (communicatie met een computer, stemfunctie, een bolusteller, een ingebouwde lekke band, etensmarkeringen, enz.), Vooral voor jongeren, zullen waarschijnlijk niet geïnteresseerd zijn in de Satellite Meter Express.

Om geloofwaardig te worden met deze categorie mensen met diabetes, zullen fabrikanten hard moeten werken, hoewel ik er zeer aan twijfel dat ze zo'n doel hebben. Waarschijnlijk is dit apparaat oorspronkelijk gemaakt voor een specifieke categorie en de verbetering is niet gepland.

Mijn beoordeling is een solide drie. Vind je glucometer Satellite Express leuk?

Ik raad aan om te lezen:

Goede dag! We gebruiken de One Touch Ultra glucometer, meestal tevreden, maar nu lijkt het mij dat hij liegt, en er is geen manier om de juistheid van zijn getuigenis te controleren

In de apotheek kun je een controle-oplossing kopen of ze testen zelf wanneer de storing optreedt. Bel de apotheek, misschien heb je deze service

Goede dag.
Ik check meestal in het ziekenhuis als ik in het ziekenhuis ben. gelijktijdig met het nemen van bloed. De dokter maakt een lekke band en ik controleer tegelijkertijd een glitch. en dan op het resultaat dat ik vergelijk. Als er altijd een en hetzelfde verschil is, is de meter waarschijnlijk niet erger geworden.

Ook als een optie. Ik adviseer iedereen om op deze manier de nauwkeurigheid van de glitch te controleren. Maar één voorbehoud, u zult het in hetzelfde laboratorium moeten nemen, zodat de analyse op dezelfde machine kan worden gedaan.

Ik heb een satelliet plus. Puncturer, zelfs voor mij, een volwassene, is niet erg handig. De lier werkt één keer en heel pijnlijk. Ik gebruik een piercer van * Van Tach Select *. Volgens de getuigenis - allebei liegen. De satelliet toont 1,5-2 eenheden meer. En selecteer op een andere maat op één dag. Ik deed de analyse in de ochtend, middag, avond. Select toonde dus van 3 tot 7 eenheden verschil in één dag. Een satelliet plus een wachttijd van 30 seconden. En vereisen nog steeds een vlak horizontaal oppervlak. Selecteer blik en laat in de handen het resultaat zien. Nou en strips voor 50 stuks - bij de Satellite 450 kostte het apparaat zelf me om 1700, voor Select wordt het gratis gegeven als er strips zijn. In de apotheek 50 stuks. kosten ongeveer 900 roebel. Voor een gepensioneerde is een beetje duur.

En je denkt dat je altijd dezelfde indicator zou moeten hebben. Suiker verandert voortdurend, zelfs in het normale bereik van 3,3 tot 5,5 per todushak, en na een maaltijd kan er een indicator zijn tot 7,8

De satelliet heeft het programma gratis ontvangen en de strips worden ook gratis uitgegeven, ik gebruik zes maanden commentaar en er zijn nog geen klachten

Beste Dilyara, heel erg bedankt voor je site en je artikelen!
We gebruiken de One Touch Select-meter en zijn zeer tevreden.
We hebben zelfs een test gedaan: tegelijkertijd namen we bloed in het laboratorium in het ziekenhuis van onze vinger en van onze glucometer. Het verschil bleek niet significant...
Het gaat hier niet eens om het besparen als het om kinderen gaat, aangezien de fouten erg groot zijn (ik heb het over een videoclip). En dergelijke verschillen zijn beladen met kinderen.
Dit apparaat is waarschijnlijk beter voor mensen met diabetes type 2, die zelden suiker meten. En ik meet SC voor mijn zoon 7-8 keer per dag en elke m / mol is belangrijk.

Ja, voor kinderen is het verschil in 1,5-2 mmol / l zeer significant. Een andere reden om dit apparaat niet te gebruiken voor kinderen.

Dilyara, en wat betekent het om het resultaat met 11% te verminderen na het bepalen van de bloedsuikerspiegel? (We hebben ook een ultraviolette meter met een ultraviolette touchmeter)

Het draait allemaal om kalibratie. Op de van tache in plasma en in de plasmasuiker is ongeveer 11% hoger. Maar persoonlijk stoor ik me niet, omdat het verschil niet groot is. Bijvoorbeeld, volgens een glitch, is suiker 8.0, en in capillair bloed is het ergens rond 7,2 mmol / l. Het verschil kan significant zijn bij de diagnose van diabetes, en het verschil in 1 mmol / l doet er niet toe. Maar nekorye vertalen.

Het is jammer dat onze producenten dingen zo slecht behandelen, ik denk dat ze echt verbluft zijn, hoe zijn diabetici daar? Het is niet hun vraag, ze gaan gewoon naar de markt en het lied wordt gezongen...

Dit betreft niet alleen glucometers, maar ook andere apparatuur, tonometers, apparaten voor fysiek gebruik. Kasten, tv's, muziek. Apparaten, auto's en zelfs civiele vliegtuigen zijn niet betrouwbaar. We zijn erg ver achter en we kunnen het Westen niet inhalen, zelfs India en China :-(

Ikzelf heb One Touch gebruikt toen ze verbeterden, ze veranderden, de laatste was Ultra, nou ja allemaal, overgeschakeld naar het Duitse TC-circuit en goedkoper, zowel het apparaat als de strips, en het is handig genoeg (stuur niet de correctiecode naar de teststrips). Wij zijn nog ver van hen verwijderd en het hangt grotendeels af van de productiecultuur!

Ja, ze zeggen dat de Contour geen erg slechte glitch is. En nu weigeren velen om codes te veranderen. Een van de Ultra Ultra-modellen heeft bijvoorbeeld ook alle strips met één verkochte code, en ook de nano-vorm produceert strips met één universele chip.

Ja, met zo'n ernstige ziekte zijn goede bloedglucosemeters nodig, een nuttige beoordeling.

Ik bedoel dat het laboratorium, laten we zeggen, 12 suikers, satelliet + 1-2 eenheden laat zien, dat wil zeggen 13-14, en selecteer 3 tot 7 moet worden toegevoegd. De satelliet is gemakkelijker om suiker te controleren. Een keer per maand ga ik met glucometers naar het laboratorium en vergelijk ik de cijfers. Dus bereken de fout.

En u controleerde de controleoplossing Selecteer? Het kan de diagnose doorgeven.

We doen de diagnose niet. Batterijen veranderen niet. Alles ligt op onze schouders. Dus we hebben 2, wat meer glucometers, daarvoor was er medische apparatuur, dus we hebben iets gedaan, maar nu is er medische apparatuur - al in de vorm van een winkel.

Het blijft alleen om een ​​besturingsoplossing in de online winkel te bestellen. Of ontdek in de dichtstbijzijnde grote steden over medische apparatuur en servicecentra.

Bedankt voor het advies. Ik zal proberen te zoeken op internet. Ja, met vrienden uit een nabijgelegen stad om over medische apparatuur te praten. En toen liet ik iets in mijn handen vallen. Bedankt dat je ons gedoogt, en dat je vertrouwen in je kracht terugkrijgt)))))

Het lijkt erop dat de Glucometer Satellite Express alleen op grote schaal zal worden verspreid als hij samen met de verbruiksartikelen (prikkels en teststrips) gratis wordt verspreid. Het is duidelijk dat het voor Rusland voordeliger is om goederen van zijn eigen productie te kopen dan buitenlandse.
Voor kinderen is dit natuurlijk geen optie, maar voor ouderen met diabetes type 2 is er zelfs niets: nauwkeurigheid is acceptabel, bloeddorstig, vergeleken met zijn voorgangers, minder, de cijfers op het scherm zijn groot en het feit dat de functies niet te veel zijn, is goed -Het is gemakkelijker om met hem te leren werken, omdat het een persoon in zijn oude jaren is, en zelfs met een slecht gezichtsvermogen, het is niet zo gemakkelijk om met moderne 'mooie' gadgets om te gaan.
Welnu, ook als reserve glucometer, heeft hij het recht om te bestaan ​​in het huis van elke lieve persoon.

Als reserve ben je het ermee eens.

Beste Dilyara! Hoe worden teststrips gekalibreerd op de Accu-Chek Active-meter? Bedankt.

Hallo Sergey. Deze glitch is plasmakalibratie. Deze gegevens zijn te vinden in de instructies voor elk apparaat.

Beste Dilyara! Kunt u mij vertellen of de bloedsuikerspiegel kan stijgen nadat een paar sigaretten hebben gerookt? Het is natuurlijk begrijpelijk dat roken een slechte gewoonte is, maar toch.

Nee, het heeft geen invloed op. Er is geen koolhydraat in sigarettenrook.

Dilyara, hallo!
Ik heb me op je nieuwsbrief geabonneerd omdat mijn man diabetes type II heeft en ik de benodigde informatie uit je artikelen opschep. Hij is 64 jaar oud. Hij kreeg diabetes toen hij op 55-jarige leeftijd met pensioen ging en een lelijke levensstijl begon te leiden. Maar nu wil ik je vertellen over een heel ander probleem van ons, misschien als een endocrinoloog, je kunt ons ergens mee helpen. Ik zal alles in detail vertellen. We hebben 4 kinderen. De laatste jongens zijn een tweeling. De oudere (gedurende 20 minuten) leidde altijd een gezonde levensstijl. Na school, "wiegde", nam zelfs eens het primaat van de stad. Ik heb wat supplementen gebruikt, maar zei dat niets schadelijk was. Ergens op de leeftijd van 23-25 ​​ben ik gestopt met oefenen, hoewel ik met extreme vermoeidheid af en toe wat eiwitsupplementen gebruik. Ben getrouwd Meteen wilden ze geen kinderen. De dochter van de eerste huwelijkse zoon. Zwangerschap, bevalling en ontwikkeling van het kind waren normaal. Ze was erg vol - minder dan 100 kg, maar ze zag er goed uit. En hoewel de zoon tevreden was met haar vormen, besloot ze om af te vallen. Daar was het mogelijk om alles te eten, maar tel calorieën en denk dat je aan het afvallen bent. Na 1 jaar of 1,5 verloor ze bijna het gewicht van het gewenste gewicht, maar slaagde er niet in het gewicht te consolideren en het programma te verlaten (zomer 2012). Ze zijn van plan om van het noorden naar het middenstrookje te gaan. Er was een zeer sterke stress in het leven (zegt niet wat, maar is niet geassocieerd met voedsel en verhuizing). Ze bewegen en besluiten om een ​​baby te krijgen. Ze telt geen calorieën. Vanaf 3 weken heeft ze een zeer sterke toxicose - misselijkheid, braken - tot het einde van de zwangerschap. Ze verloor zelf het gewicht, maar het kind (een Cassier-afdeling gemaakt) woog 4080 kg. Moeder eet vaak, maar beetje bij beetje - zegt de gewoonte. En het meisje begon gemiddeld 2 kg per maand per maand te krijgen. Ze is nu 6,5 maanden oud. Hij weegt 17.800. Rustig, leuk. Zit al. Ze krijgt regelmatig een massage. Artsen luiden het alarm, gestuurd naar een endocrinoloog, naar genetici. Ze zeggen dat alles in orde is - je moet minder eten. Op 4 maanden probeerden we minder te eten - liepen veel op straat - kwamen er 1.300 per maand bij. Op internet schrijft iedereen dat het kind niet te veel mag eten. En ze zuigt bijna elke 2 uur. Ze stopten met het martelen van het kind - opnieuw scoorde ze 2100. Pas vanaf 6 maanden begon water te drinken. Op aanbeveling van de dokters vervangen ze 2 feeds met courgette en een appel met kwark. Voor de eerste week heb ik 100 gram en voor de tweede 700 gram gewonnen en wat zal er gebeuren tot het einde van de maand? Ik ben tegen zo'n scherpe overdracht van borst- naar ingeblikte groenten, maar ik ben stil. Wat is de reden voor een dergelijke stabiele gewichtstoename? Wat vertel je me? Sorry dat ik zo gedetailleerd schrijf, maar ik weet niet waar ik op moet letten, hoe ik mijn kleindochter kan helpen. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Lyudmila.

Hallo Helaas ben ik geen assistent voor jou, omdat ik helemaal niet met kinderen werk. Ik behandel volwassenen.

Er is echter een vreemd geval in uw foto geplaatst! Ik hoop dat hij, in het licht van zijn onsuccesvolle succes, tot het verleden is gaan behoren (ik moet binnenkort op de een of andere manier Satellite Satellite gaan gebruiken - zij begonnen met het schrijven van recepten voor gratis strips aan hem in de kliniek).

Ja, hij was een beetje getransformeerd. TAM is nu een stoffenkoker, net als veel glitches

Vandaag is het al augustus 2014 en de satellietomslag is plastic express zoals op de foto. Vandaag uitgegeven.

En sommigen hebben toch nog weefsel.

Zien iemand in de fabriek was verkeerd in de covers, of het plastic was voorbij, en de batch moest sneller worden geleverd,

Goede dag.
Ik vond een verschil in de covers. op je foto zit een vergrendeling in het midden (als ik me niet vergis), maar aan mijn kant aan beide kanten (zulke kleine vierkante oren klikken in kleine haken.) Vooruitgang beweegt.
Vier metingen in combinatie met de "klavercontrole", hoe hoger de suiker, hoe groter het verschil.
Als suiker zich in het normale bereik bevindt, is het verschil ongeveer 0,2 mmol / l, op het gebied van suikers 10 is er al een verschil van 0,5. het is in principe niet eng, ik breng niet naar zulke Sahora's. Experimenteel vandaag heb ik een overschot opgegeten, een klavercontrole is 14.7 en een satellietexpress 16.8 Maar in dergelijke gevallen kun je te veel insuline krijgen. Ik heb een type gevonden in juni vorig jaar. Ik weet nog niet veel, maar ik heb genoeg om de suiker normaal te houden. Dus oordeel niet streng voor zulke hoge suikers.

Ja, het verschil begint bij hoge suikers. Daarom vergelijk ik glucometers niet met elkaar. In het proces van het werken met een komt begrip van wat te doen. De hand zelf is gevuld.

U kunt het apparaat zelf gratis in de servicecentra bekijken en in gevallen waar de meetwaarden meer afwijken dan de norm, wordt u gratis omgeruild. Adressen van servicecentra zijn te vinden op de hotline.

Ik heb heel weinig ervaring met insuline-afhankelijke diabetes, al mijn vaardigheden zijn bezig met het verwerven. De satelliet werd mijn onaangename ervaring = (ik kon me aanvankelijk niet eens voorstellen dat bloedglucosemeters zouden kunnen liegen.) Discrepanties met On Touch Select en Diacont waren maximaal 6 mmol. Ik nam metingen op 3 "glitches" (ik nam zelfs een foto voor een groep in het sociale netwerk), wie op insuline kan zo'n "fouten" leven maken, bijvoorbeeld, ik heb suiker 7, en het toont 12... plagerig me om te verminderen - en ga naar een hyp. Je begrijpt het niet - wat gebeurt er! Hoge suiker, en je schudt, koud zweet breekt door en heeft honger om te eten Ervaren diabetici kennen deze symptomen... In de groep waarvoor Een foto van metingen was een klacht dat mensen op de intensive care unit kwamen vanwege de satelliet. Nu liegt dit apparaat en de reserve (gekocht voor 380 roebel voor de opstand in St. Petersburg) ligt een pak teststrips. Ik weet niet wat ik met dit alles moet doen., neem contact op met het servicecentrum, dat mij deze meter gaf.

Anna, goedemiddag. En u vertelt mij niet het adres van het centrum waar u de teststrips voor de satellietexpress voor de opstand hebt gekocht? En toen was ik er een keer en verloor een blad met het adres, maar uit de herinnering kan ik het waarschijnlijk nauwelijks vinden.

Over de zaak en de piercer eens - naar de vuurkist, maar verder positieve emoties, ik heb nog steeds de Akku Chek Asset en Satellite Plus (deze ligt stil omdat het weer laat zien, de fout is wild) is redelijk accuraat, snel, de strips zijn 2 keer goedkoper In vergelijking met Akku Chek gebruik ik de hoes en de piercer ervan.

Vraag over het technische probleem van de site.
En welke opmerkingen kan vkontakte onder de spoiler niet verbergen?
veel ruimte innemen, op de computer is niet eng, maar op andere kleinere apparaten scrollen de meeste gebruikers de pagina niet naar beneden.

Deze opmerkingen zijn al geprogrammeerd door de Vkontakte-website, ik weet niet eens of dit kan worden gedaan. Bedankt voor de reactie. We moeten nadenken over wat hier kan worden gedaan.

Goede dag.
Ik denk dat het gewoon mogelijk is om een ​​commentaarcode in te sluiten in de spoilercode. en op de pagina kun je een foto maken om te klikken.
Schrijf je zelf de sitecode?
In principe is dit niet mijn zaak, waarom hebben we hierover gesproken?

Nee, de programmeur werkt. Ik zal proberen deze taak voor hem te regelen.

Meer Artikelen Over Diabetes

Om de bloedsuikerspiegel te controleren en de glycemie op een optimaal niveau te houden, heeft een diabeet een elektronische bloedglucosemeter nodig.

Weet hoeveel suiker in voedsel zit, streef naar aanwezigheid van diabetes van welke aard dan ook en diegenen die worstelen met overgewicht. Om voedingsmiddelen met een hoog suikergehalte en voedingsmiddelen met een lage hoeveelheid suiker te bepalen, moet men de glycemische index (GI) gebruiken.

Diabetes mellitus is een ziekte van het endocriene systeem, waarbij het menselijk lichaam een ​​insulinedeficiëntie creëert - een stof die de opname van suiker bevordert.